rūsganais sprakšķis

pigdiena

rūsganais sprakšķis

pigdiena

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jā,bet

atnācu mājās un padomāju,ka ir tiiiik labi, kad neviena nav un miers un klusums piektienas vakarā. ka forši.


bet tad palocījos un secināju,ka vēderprese sāp mazāk, toties ir konkrēti sataustāma. nu,ka ir reāla jēga no izdejošanās. un jautājums ir- ko darīt? sakārtot māju, nomazgāt trauku pilno izlietni un beidzot izgulēties - VAI - braukt uz Pienu.

es esmu ļoti nosliekusies uz otro variantu,bet tas BET ir - man nav kompānijas, bet izdzert tik daudz vīna, lai bez jelkādas neērtības sajūtas dejotu viena nevaru,jo rīt agri jābrauc. valdzināt tos īpatnējos puišus,kas tur mīt, cerībā,ka kāds mācēs dejot, nav iekāriena. šodien.

nevaru noturēties nepajautājusi "mīļo Sīrupiņ,ko lai es daru????"
  • kādreiz, kad šitādi uznāk, padod ziņu, moš man ar būs iekāriens un jau pirms laiak meklēju kādu kompanjonu iešanai dejot un tikai.
    • līkop! :) vienīgā nelaime,ka vismaz man viņi uznāk spontāni

      • nu, 100 reizes nesakritīs, vienā sakritīs noskaņojumi, arī labi :D man gan pa nedeļas vidu laikam būtu grūti izlīst laukā, 5d/6d vakari mēdz būt vairāk party party, ja vien izvelku kungu ielās, bet pēc zsv ir 2 ned atvaļinājums, tā kā tad var droši dot ziņu un liela iespēja, ka arī gribēšu doties pilsētā ;)
  • es ar gribēju pieteikties kompānijā, bet man jau jāiet kkad 6dienā, jo 5dienās parasti jūtos pārstrādājusies un neizgulējusies, bet tik daudz, lai vairs tā nejustos, es negribu izdzert :D
    • dranķīgi, man atkal sestdienas nekam neder- svētdienās 9 no rīta jābūt braucošai. šorīt gan arī bija :D reizēm,protams,var izņēmumus,bet ... tagad braucu mājās pa tumsu,lietu un miglu un jutos vājprātā nogurusi....
Powered by Sviesta Ciba