rūsganais sprakšķis

Skudriņas Tipas un Sprīdīši, padomiņa vaiga

rūsganais sprakšķis

Skudriņas Tipas un Sprīdīši, padomiņa vaiga

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kad jūs aizdodaties uz aizspogulijām un īrējat autõ - kā tur ir ar tām apdrošināšanām papildus, jāņem vai nea, pietiek ar to,kas ir basic?

skatos tadu recordrentacar.com kantori

un vispār,ja jums ir kas derīgs sakāms autoīres sakārā, speriet vaļā, es savā aizkrasnē neko nesprotu. nu,tā,ka nekoneko.

Ā, UN VĒL

vajag maksāt par papildus vadītāju jeb brauc pofigā?
  • nu un ko man tagad kaisīt pelnus uz galvas tāpēc,ka es nekad neesmu nomajusi automasīnu un pēdejo reizi ne-komandējumā kautkur lidoju pirms 8 gadiem?

    es uzdevu jautājumu, piedodiet,ja mans viedoklis ir stulbs

    bet acīmredzot rēcīgak taču būs paskatīties kā man nekas nesanāks
    • unpijs tev deva ļoti saprātīgu padomu, bet tu viņu pasūtīji iesālīties. ja tu vēlies apvainoties un krist histērijā, neviens jau tevi nevar atturēt, bet nu tā ir tava izvēle.
      • protams.

        un ļoti loģisks padoms, jo kā zinām - internetos cilvēki lietas pērk un buko tāpēc,ka grib pārmaksāt, jo uz vietas tak viss ir nesalīdzināmi labākās cenās, jo īpaši ielidojot pēc pusnakts,kad visi kantori ciet. vispār nekas nav jamaksā.
        • nu es tev te redzu divus variantus.
          tu vari turpināt izturēties kā princese, cirst kāju grīdā un pieprasīt vienradzi, jo taču bija rakstīts, ka būs vienradzis. šādā gadījumā es tevi varu iepazīstināt ar dažiem uzticamiem biznesa partneriem nigērijā.
          vēl tu vari padomāt ar galvu. tu taču strādā grāmatvedībās, vai ne? tātad tu māki sarēķināt, ka mašīna maksā tik un tik, autoparka uzturēšana tik un tik, telpas tik un tik, darbinieki tik un tik (ok, uz darbiniekiem gan jau kapeikpisēju kantori kaut ko ietaupa, bet cik liela pozīcija tā beigu galā sanāk?), un tās izmaksas ir samērā vienlīdzīgas visām auto nomām ar kantoriem lidostās (te ņemam vērā darbinieku punktu, bet atkal, cik tas var nobīdīt to kopsummu uz leju). un lai to visu nosegtu, no kaut kādas atvilktnītes tā nauda būs jāpaņem. ir biznesa modeļi, kuros tās izmaksas godīgi uzliek galdā, un ir tādi, kur neuzliek godīgi, bet pievilina ar velonomas cenām (tas nav joks, piečuku dienā reāli maksā velosipēds, nevis mašīna) un tad pa citiem kanāliem izvelk to piķi, kuram atvilktnītē šā vai tā ir jānonāk, lai kantoris varētu turpināt biznesu. diezgan ticamu ciparu var dabūt, ja paskatās "lielo un dārgo" nomu cenas – tādu summu arī tava noma gribēs beigās dabūt.

          jā, jābuko ir internetos, jo uz vietas var nekā nebūt, tāpēc ka internetos bukojušie būs jau visas mašīnas paņēmuši. nav tā, ka nomas baigi tur uz vietas liekus auto. bukojot ļoti īsu laiku pirms paņemšanas arī internetos var nekā nebūt, jo viss nobukots. bet tam nav nekāda sakara ar paša lētākā varianta meklēšanu, nejauc p ar p. un skopais maksā divreiz, tas ir fakts.
Powered by Sviesta Ciba