rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu es tev te redzu divus variantus.
tu vari turpināt izturēties kā princese, cirst kāju grīdā un pieprasīt vienradzi, jo taču bija rakstīts, ka būs vienradzis. šādā gadījumā es tevi varu iepazīstināt ar dažiem uzticamiem biznesa partneriem nigērijā.
vēl tu vari padomāt ar galvu. tu taču strādā grāmatvedībās, vai ne? tātad tu māki sarēķināt, ka mašīna maksā tik un tik, autoparka uzturēšana tik un tik, telpas tik un tik, darbinieki tik un tik (ok, uz darbiniekiem gan jau kapeikpisēju kantori kaut ko ietaupa, bet cik liela pozīcija tā beigu galā sanāk?), un tās izmaksas ir samērā vienlīdzīgas visām auto nomām ar kantoriem lidostās (te ņemam vērā darbinieku punktu, bet atkal, cik tas var nobīdīt to kopsummu uz leju). un lai to visu nosegtu, no kaut kādas atvilktnītes tā nauda būs jāpaņem. ir biznesa modeļi, kuros tās izmaksas godīgi uzliek galdā, un ir tādi, kur neuzliek godīgi, bet pievilina ar velonomas cenām (tas nav joks, piečuku dienā reāli maksā velosipēds, nevis mašīna) un tad pa citiem kanāliem izvelk to piķi, kuram atvilktnītē šā vai tā ir jānonāk, lai kantoris varētu turpināt biznesu. diezgan ticamu ciparu var dabūt, ja paskatās "lielo un dārgo" nomu cenas – tādu summu arī tava noma gribēs beigās dabūt.

jā, jābuko ir internetos, jo uz vietas var nekā nebūt, tāpēc ka internetos bukojušie būs jau visas mašīnas paņēmuši. nav tā, ka nomas baigi tur uz vietas liekus auto. bukojot ļoti īsu laiku pirms paņemšanas arī internetos var nekā nebūt, jo viss nobukots. bet tam nav nekāda sakara ar paša lētākā varianta meklēšanu, nejauc p ar p. un skopais maksā divreiz, tas ir fakts.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba