rūsganais sprakšķis

gandrīz aizrijos. nēnu, ok, tiešām aizrijos.

rūsganais sprakšķis

gandrīz aizrijos. nēnu, ok, tiešām aizrijos.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
gribēju jums pateikt,ka starpā visam citam tam, ka beidzot ir vasara, es sēžu un ožu un suns blakus guļ un ož pēc ķīšezera, nu,labi, suns vēl arī pēc slapja suņa, un ka man pirmoreiz vai vismaz pēc nezincikilga laika bija 3dienu paģiras, un, es jau teicu,ka beidzot ir vasara?, un man nākot no ezera biksēs bija ielīdusi mīzene un samīza kāju, nē, patiesībā arī roku, un tagad gribas kasīties, un..

vārdu sakot, iegāju FB un ieraudzīju bildi ar ex, par kuru neesmu jums stāstījusi,jo,kad uzrakstīšu scenāriju seriālam, marijas vairāk neraudās. tātad, ex,ar kuru izšķīros pirms 10 gadiem,bet kas vēl pirms dažiem stāstīja,kā bez manis neesot saules virs zemes, ielicis bildi ar ...eee..femilī, kuras feminīnā vzroslaja daļa, man ja vien acis pareizi rāda, laikos,kad mēs ķipa taisījāmies precēties, bija pārgulējusi netikai ar manu fianseju(ko es tad nezināju) bet arī pusi mūsu kopīgās darbavietas(ko es tad zināju, jo viņš pats man par viņu dirsa un pēc tam arī citi),bet visumā ļoti kārās viņam kaklā, nu, tā,ka pat es to pamanīju, a es nepamanīju ne tikai pārējās padsmit,kas kārās kaklā un citos rajonos, nedz arī viņa tābrīža sievu.

karoče
gād vōrks mistērios vejs, nē, man nav žēl, es vnk žagojos.
es zinu,ka tā bija baigā maukumāja,kur mēs strādājām un tiešām, ļoti daudzi gulēja ar ļoti daudziem, bet šitas ir tū eksaiting.


au te prasīja,ko mēs dzīvē esam palaiduši garām. es, piemēram, esmu daudz palaidusi garām dēļ tam,ka zaudēju nevainību 23 gados un tāpēc visādi pimpji varēja man bāzt batonus ausīs un viņu dēļ es vēlarvien nevaru nežagojoties pateikt M vārdu.
  • "Fiansejs" ir kas?
  • nu man, piemēram, visi agrā jaunībā izbrāķētie atraidītie vīrieši nākuši tikai par labu. domāju, ka tev arī. iedomājies, cik daudz slikta seksa tev aiztaupījies!
    • emm...man nekas neaiztaupījās. es gan biju arheoloģiskais izraktenis, bet tomēr
      • nu, es arī biju izraktenis. so what?!

        zini, es tobrīd pārdzīvoju, ka citām ir sekss, bet man nav jo es esmu Izvēlīga. bet tā kā paziņu lokā daļa saskārās varbūt ar nevēlamu grūtniecību/abortu, STS vai vienkārši tik sliktu seksu, ka uz pāris gadiem piebremzē, nejutos neko nokavējusi
        • es ar to domāju,ka augstāk minētais indivīds man deliverēja sliktu seksu, jo 1) bija pirmais man 2) bija pieradis,ka beibes pašas apakšā paguļas un kāda starpība
          • nu to jau es sapratu, bet iedomājies, cik daudz slikta seksa ar dažādiem vīriešiem (un varbūt sievietēm, būsim politkorektas) var ietilpināt, piemēram 5 gados (vai vairāk, ja ar to lietu sāk izklaidēties agrāk)
            nē, nu var jau būt, ka trāpās kāda pērle, bet
  • uhtī piparoti no sirds - un pat nav zem atslēgas...
    -
    es tik nesaprotu - kāda nozīme vecumam uz to pirmo... kāda nozīme tagad, jau esot zināmā vecumā - saskaitīšanas pēc vai? (atķeksēt bloknotā)
    kvalitāte? kvantitāte? čego skaitam, kas svarīgi?
    -
    jā un prāts tagad - tas gan - izvērtēt un "mudaka" gājienus bez rozā piekrāsas beidzot izprast - jā...
    • es,protams,nevaru zināt,kā būtu,ja būtu, bet - ja nebūtu gaidījusi princi_baltā_zirgā_sekss_tikai_pēc_kāzām, iespējams, nebūu uzrāvusies uz kautko tādu,kas sačākarēja daudz ko, īpaši jau galvā


  • nu bet kas gribēja, tas dabūjās un redz kundzītei ka tik sekss par kvalitāti nedomājot, tā ka visi laimīgi :))
    i, labi, ka tevi vairs neskar
Powered by Sviesta Ciba