rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dārgie kulināristi, iesakiet labu recepti cāļu spārnu iešašlikošanai
cūķim man ir doma, bet vistu spārnus vispār nekad neesmu taisījusi.
  • un man arī nav ne jausmas,cik vidusmēra cilvēks tādus cāļspārnus var apēst :(
    • man šķiet, ka padomu gr;amatas bija teikts rēķināt 300-400gr uz personu, ja šķiet par maz, var vairāk

      ļoti garšīga putna gaļa ir, ja marinē ar ķiploku, sīpolu un apceptu citronu. nu, piparus pēc garšas, protams. mana dzīvesbiedrene tādu (pīles, arī kazas) gaļu marinē un tad pīlē sutina ar burkāniem. var pie citroniem cepoties pielikt arī tomātu un/vai papriku, tas dod pikantāku garšu, bet tad mazāk jūt pašas gaļas garšu lai gan arī garšīgi
Powered by Sviesta Ciba