man šķiet, ka padomu gr;amatas bija teikts rēķināt 300-400gr uz personu, ja šķiet par maz, var vairāk
ļoti garšīga putna gaļa ir, ja marinē ar ķiploku, sīpolu un apceptu citronu. nu, piparus pēc garšas, protams. mana dzīvesbiedrene tādu (pīles, arī kazas) gaļu marinē un tad pīlē sutina ar burkāniem. var pie citroniem cepoties pielikt arī tomātu un/vai papriku, tas dod pikantāku garšu, bet tad mazāk jūt pašas gaļas garšu lai gan arī garšīgi
ļoti garšīga putna gaļa ir, ja marinē ar ķiploku, sīpolu un apceptu citronu. nu, piparus pēc garšas, protams. mana dzīvesbiedrene tādu (pīles, arī kazas) gaļu marinē un tad pīlē sutina ar burkāniem. var pie citroniem cepoties pielikt arī tomātu un/vai papriku, tas dod pikantāku garšu, bet tad mazāk jūt pašas gaļas garšu lai gan arī garšīgi