rūsganais sprakšķis

tā kā es šodien spamoju

rūsganais sprakšķis

tā kā es šodien spamoju

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tad varētu ar jums padalīties receptītē, šausmīgi viegli gatavojamā un diezgan gardā, mūsmājās ieguvusi zināmu popularitāti.

atvasinājums no pad-thai - pati gan tailandijā bijusi neesmu un nevienā restorānā provējusi arīdzan ne, bet mums te draudziņi atgriezās no turienienes un sacienāja, respektīvi,tas bija disklaimeris,ka es neuzņemos atbildību par autentismu.

bet viss viegli.
ņem kas jau kuram tīk - vistas gabsīšus/ garnelītes / zivi / dārzeņus - un wok pannā apcepina pa virsu ķiplokiem, gāž virsū zivju mērci un austeru mērci, iecilā iekšā pirms tam iemērcētas rīsu nūdeles (es taisīju arīdzan ar parastiem novārītiem spageti), apmaisa, uz otras panniņas tikmēr sacepta ola, to iemaisa arīdzan un pēdējo iemaisa smalkās skaidās sakapātu kāpostu parasto.

ēd ar čili vai mango mērci, pārspiež pāri laimu, var apkaisīt ar sadrupinātiem zemesriekstiem.

p.s. pati esmu noprovējusi ar visām minētajām sastāvdaļām. galvenais,ka šausmīgi aši sataisāms, bet visnotaļ sātīgs.
  • kas tās tādas par zivju un austeru mērcēm? :0
    • zivju mērce - rimi var dabūt tādu ar zaļo korķīti - izstrādājums no zivīm, ož īpatnēji pirmajā brīdī, bet tad iepatīkas. taizemēs un tamlīdzīgās vietās viņu liek ēdienam klāt sāls vietā. es lieku pie visādām a la Tom-Yum zupām


      Austeru mērce, vismaz apgalvo,ka arī taisīta no austerēm, bet tā kā ne reizi mūžā neesmu tādas ēdusi, tad nemāku teikt,cik tur taisnības, bet arīdzan noder visādu austrumniecisku ēdienu pagatavošanai. Rimi var dabūt vismaz 2-3 dažādus veidus. Arīdzan garša īpatnēja pirmajā brīdī, bet kopā ar šādiem wok makaroniem labi der
Powered by Sviesta Ciba