tā kā es šodien spamoju
tad varētu ar jums padalīties receptītē, šausmīgi viegli gatavojamā un diezgan gardā, mūsmājās ieguvusi zināmu popularitāti.
atvasinājums no pad-thai - pati gan tailandijā bijusi neesmu un nevienā restorānā provējusi arīdzan ne, bet mums te draudziņi atgriezās no turienienes un sacienāja, respektīvi,tas bija disklaimeris,ka es neuzņemos atbildību par autentismu.
bet viss viegli.
ņem kas jau kuram tīk - vistas gabsīšus/ garnelītes / zivi / dārzeņus - un wok pannā apcepina pa virsu ķiplokiem, gāž virsū zivju mērci un austeru mērci, iecilā iekšā pirms tam iemērcētas rīsu nūdeles (es taisīju arīdzan ar parastiem novārītiem spageti), apmaisa, uz otras panniņas tikmēr sacepta ola, to iemaisa arīdzan un pēdējo iemaisa smalkās skaidās sakapātu kāpostu parasto.
ēd ar čili vai mango mērci, pārspiež pāri laimu, var apkaisīt ar sadrupinātiem zemesriekstiem.
p.s. pati esmu noprovējusi ar visām minētajām sastāvdaļām. galvenais,ka šausmīgi aši sataisāms, bet visnotaļ sātīgs.
atvasinājums no pad-thai - pati gan tailandijā bijusi neesmu un nevienā restorānā provējusi arīdzan ne, bet mums te draudziņi atgriezās no turienienes un sacienāja, respektīvi,tas bija disklaimeris,ka es neuzņemos atbildību par autentismu.
bet viss viegli.
ņem kas jau kuram tīk - vistas gabsīšus/ garnelītes / zivi / dārzeņus - un wok pannā apcepina pa virsu ķiplokiem, gāž virsū zivju mērci un austeru mērci, iecilā iekšā pirms tam iemērcētas rīsu nūdeles (es taisīju arīdzan ar parastiem novārītiem spageti), apmaisa, uz otras panniņas tikmēr sacepta ola, to iemaisa arīdzan un pēdējo iemaisa smalkās skaidās sakapātu kāpostu parasto.
ēd ar čili vai mango mērci, pārspiež pāri laimu, var apkaisīt ar sadrupinātiem zemesriekstiem.
p.s. pati esmu noprovējusi ar visām minētajām sastāvdaļām. galvenais,ka šausmīgi aši sataisāms, bet visnotaļ sātīgs.