zivju mērce - rimi var dabūt tādu ar zaļo korķīti - izstrādājums no zivīm, ož īpatnēji pirmajā brīdī, bet tad iepatīkas. taizemēs un tamlīdzīgās vietās viņu liek ēdienam klāt sāls vietā. es lieku pie visādām a la Tom-Yum zupām
Austeru mērce, vismaz apgalvo,ka arī taisīta no austerēm, bet tā kā ne reizi mūžā neesmu tādas ēdusi, tad nemāku teikt,cik tur taisnības, bet arīdzan noder visādu austrumniecisku ēdienu pagatavošanai. Rimi var dabūt vismaz 2-3 dažādus veidus. Arīdzan garša īpatnēja pirmajā brīdī, bet kopā ar šādiem wok makaroniem labi der
Austeru mērce, vismaz apgalvo,ka arī taisīta no austerēm, bet tā kā ne reizi mūžā neesmu tādas ēdusi, tad nemāku teikt,cik tur taisnības, bet arīdzan noder visādu austrumniecisku ēdienu pagatavošanai. Rimi var dabūt vismaz 2-3 dažādus veidus. Arīdzan garša īpatnēja pirmajā brīdī, bet kopā ar šādiem wok makaroniem labi der