klau, draugi burkāsbāzēji - kā īsti jūs tur tos garšaugus saldējāt?
este sabāzu mazburciņās baziliskus, dilles un timiānus eļļā, bet atceros,ka kāds runāja par saldēšanu, bet neatminos, ne kurš, ne ko, ne kā...
man gan liekas,ka eļļāpadarīšana ar nav slikta, kādu labu laiku vaidzētu glabāties un pēc tam kāda garda olīveļļa sanāks, taču ne vienmēr visam jābūt eļļainam,lai cik es nemīlētu treknu....
este sabāzu mazburciņās baziliskus, dilles un timiānus eļļā, bet atceros,ka kāds runāja par saldēšanu, bet neatminos, ne kurš, ne ko, ne kā...
man gan liekas,ka eļļāpadarīšana ar nav slikta, kādu labu laiku vaidzētu glabāties un pēc tam kāda garda olīveļļa sanāks, taču ne vienmēr visam jābūt eļļainam,lai cik es nemīlētu treknu....
viņas nesasalst nekā kopā?
Es liku tāpēc sagrieztas dažās mazās stikla burciņās - lai nav gramstoties jāatkausē virskārtā esošās, kuras netiek tai reizē paņemtas.. Un es pat diezgan labi šīs stur sapresēju - anyway ir irdebnas - kaisi salātos vai ēdienam pa virsu vai kur vajag..