rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
klau, draugi burkāsbāzēji - kā īsti jūs tur tos garšaugus saldējāt?

este sabāzu mazburciņās baziliskus, dilles un timiānus eļļā, bet atceros,ka kāds runāja par saldēšanu, bet neatminos, ne kurš, ne ko, ne kā...
man gan liekas,ka eļļāpadarīšana ar nav slikta, kādu labu laiku vaidzētu glabāties un pēc tam kāda garda olīveļļa sanāks, taču ne vienmēr visam jābūt eļļainam,lai cik es nemīlētu treknu....
  • pag, tās dilles tai lielajā kastē- paver saldētavu, pagrāb un atpakaļ iekšā?
    viņas nesasalst nekā kopā?
    • Tur jau tas foršums - tieši tā tas arī strādā. Paķer kastīti no saldētavas, izķeksē dilles, kastīti atpakaļ saldētavā. Vienīgais, ko ir vērts pieskatīt - lai tad, kad dilles griež tai saldēšanai, tās ir sausas. Reizēm jau tās sasalst tādos blāķīšos, bet tāpat viegli paņemams ir tieši tik, cik vajag.
      • +1
        Es liku tāpēc sagrieztas dažās mazās stikla burciņās - lai nav gramstoties jāatkausē virskārtā esošās, kuras netiek tai reizē paņemtas.. Un es pat diezgan labi šīs stur sapresēju - anyway ir irdebnas - kaisi salātos vai ēdienam pa virsu vai kur vajag..
    • vajag sausas, tad nebūs mitrās sasalušās pļeckas.
Powered by Sviesta Ciba