rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
klau, draugi burkāsbāzēji - kā īsti jūs tur tos garšaugus saldējāt?

este sabāzu mazburciņās baziliskus, dilles un timiānus eļļā, bet atceros,ka kāds runāja par saldēšanu, bet neatminos, ne kurš, ne ko, ne kā...
man gan liekas,ka eļļāpadarīšana ar nav slikta, kādu labu laiku vaidzētu glabāties un pēc tam kāda garda olīveļļa sanāks, taču ne vienmēr visam jābūt eļļainam,lai cik es nemīlētu treknu....
  • Sagriežu un ieberu saldējamos trauciņos, bet tā "irdeni", nesaspiežot, lai pēcāk var kaut pa šķipsnai paņemt.
    • un viņas nav... slapjas? kad izņem?
      • prieks kam tev vinja sausas? tik un ta zupas, salatos un sautejumos liksi. garsha un smarza tak saglabajusies.
Powered by Sviesta Ciba