rūsganais sprakšķis

plīc

rūsganais sprakšķis

plīc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkie kulināri, sakiet man - kāds ir jūsu subjektīvais viedoklis par plīts virsmām?

es sensenos laikos,kad plānoju virtuvi,biju izdomājusi, nonākusi pie sev tīkama viedokļa,man vismaz tā šķiet, bet pa šiem 3 gadiem pilnīgi galīgi izskrējis no galvas,kas man šķita tīkamāks.
tā nu iedomājos apjautāties citiem, varbūt tas palīdz noformulēties atpakaļ.

divi jautājumi - kā ir ērtāk - ja ir standarta riņķi, nu kvadrātiņā, jeb tomeŗ rombiņā?
un, kā ir,ja pogas ir sānā? jeb tur pastāv iespējamība īpaši talantīgiem cilvēkiem noepilēt roku spalvas, kā es to pamanījos vakar, kurinot ugunskuru?

un cepeškrāsns, uz ko jāskatās priekš cepeškrāsns, izņemot smukumu? man nekad nav bijusi elektriskā, un man nav jausmas.

UPD ! virsmai runa ir tikai par gāzi. apejot manu mīlestību pret to, pie tā,cik es gatavoju, man nosvils viss pie manas vienas fāzes un boilera, jau cepene būs uz godavārdu un otru skaitītāju
  • Kad man būs vairāk naudas nekā saprašanas un es iekārtošu savu Sapņu Māju (TM), es speciāli vedīšu sešriņķu gāzes plīti no Francijas. Tādas mantas tur var dabūt katrā puslīdz lielā sadzīves tehnikas veikalā, un aplam daudzās mājās viņas tik tiešām stāv. Un ko tik ar tādu mantu nevar uztaisīt.
    • oi, nerunuā. es jau skatos ar kāru aci te uz tādu piecriņķeni, bet nu NAU VIETAS.
    • Ha, a man jau ir plīts ar sešiem riņķiem (ja vēl es zinātu, ko ar tiem iesākt)!
Powered by Sviesta Ciba