rūsganais sprakšķis

plīc

rūsganais sprakšķis

plīc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkie kulināri, sakiet man - kāds ir jūsu subjektīvais viedoklis par plīts virsmām?

es sensenos laikos,kad plānoju virtuvi,biju izdomājusi, nonākusi pie sev tīkama viedokļa,man vismaz tā šķiet, bet pa šiem 3 gadiem pilnīgi galīgi izskrējis no galvas,kas man šķita tīkamāks.
tā nu iedomājos apjautāties citiem, varbūt tas palīdz noformulēties atpakaļ.

divi jautājumi - kā ir ērtāk - ja ir standarta riņķi, nu kvadrātiņā, jeb tomeŗ rombiņā?
un, kā ir,ja pogas ir sānā? jeb tur pastāv iespējamība īpaši talantīgiem cilvēkiem noepilēt roku spalvas, kā es to pamanījos vakar, kurinot ugunskuru?

un cepeškrāsns, uz ko jāskatās priekš cepeškrāsns, izņemot smukumu? man nekad nav bijusi elektriskā, un man nav jausmas.

UPD ! virsmai runa ir tikai par gāzi. apejot manu mīlestību pret to, pie tā,cik es gatavoju, man nosvils viss pie manas vienas fāzes un boilera, jau cepene būs uz godavārdu un otru skaitītāju
  • indukcijas - viegli kopt, katliņi tīri un braukā ar pirkstu kā pa planšetnieku. toties dārgi

    cepene - es skatījos, kur ir pašattīrīšanās opcija, kad palaiž uz baiso karstumu un šmuces sadeg un tad tik atliek pelnus izslaucīt. un tas strādā - nav vairs mokas ar tīrīšanu. pārējās opcijas - nu ko tu tur gatavosi. es baigā cepēja neesmu, tāpēc pamatā izmantoju tik pāris programmas, tāpēc skatījos smukumu. :D
    • indukcijai jāpierēķina visu kastroļu u.c. nomaiņa un arī tas, ka turpmāk rūpīgi jāskatās, ka nepaķer ko tādu, kas indukcijai nederēs (piemēram, tadžinu)
Powered by Sviesta Ciba