rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā jau ticis noskaidros iepriekšējākos zinātniski pamatotos eksperimentos, es esmu galīgi nekāda seiviete sakarā ar nespējību adīt zeķes, nevēlēšanos cept kokletes un atteikšanos gludināt.
šodien man nākas ar smagu sirdi secināt,kārtējo reizi, ka arī pūt-un-palaid nekur nav gadu ritumā atšķetinājies prom.

šodien rīts bija īpaši kaitinošs un nogulēts un visas sviriņas ķērās aiz visām tapiņām, neko nevarēju atrast un tā.
un kautkādu neizskaidrojamu iemeslu pēc pa miegam pavilku zem kleitas to, nu, kā viņi saucas - tipa ļifons ar ļerpatiņu pāri pakaļai. ā, es viņu uzvilku,tāpēc,ka kleita baigi pieguļoša, lai apenes neizspiežas,jā.
lūk, un izrādās,ka tas draņķis ir tādā pakošā krāsa un spiežas cauri kleitai tas tonis, nu, krūtežā, kur apstiepc. un viss mans pelēkbtūnais tēls ar baltām pērlēm un copi, viss ir kaķim zem astes, nu.
un tā nu es sēžu te visa tāda īgna. vēlbezkam mana mīļākā (šobrīd) zilzaļā nagulaka savu intensīvo toni iedzen iekšā nagā vai kas vai, un neņemas nost ne lūdzama, un man tagad izskatās,ka esmu ķimerējusies ar zaļonku, jo paspēju tikai stiprinātāju uzlikt, un sarkano laku nevarēju atrast.
karoč, nesaprotu, kurestāda, kurestāda gadījos, vīiisnorokām, vissnorokāmārākrīt.....

p.s. un man ir nemitīgs stress, vai es to nolāpīto gludekli izslēdzu vai nē....
  • Pai, pai

    Tad jau Tu tomēr gludini, ja uztraucies par gludekli :P
    Un es tik un tā nesapratu, kas ir tipo ļifons ar ļerpatiņu pāri pakaļai? Kaut kāds krustojums starp bodiju un korseti? :D

    Es arī neesmu nekāda īstā sieviete, jo nekonservēju, neprotu šūt un izmētāju savas drēbes (nu jau vairs gan nē, sīkais mošķis baigi disciplinē šajā jomā :D )
    • Re: Pai, pai

      gludinu reizi gadā UN tad pēc tam uztraucos par gludekli :)

      nezinu,kā lai to ļerpatiņu paskaidro, šis galīgi nav mani interesējošs lauks - nu,tākā "kombinē" tikai ar kinda normālu ļifonu,man izbijušajam vīra kungam patika visādas šitādas nepraktiskas lietas.

      a par mošķiem - jā,kamēr es nesapratu,ka manējā netaisās grauzt neko no drēbēm,es arī biju diezgan disciplinēta...
      • Re: Pai, pai

        Ā, nu apmēram skaidrs. Karoč kombinē ar ļifonu :)

        (Par mošķiem, es savējo saucu par biksīšu fetišistu, jo viņam ļoti patīk ieķerties apenēs, kamēr kāds no mums taisās tās uzvilkt :D Nu un šallītes, protams, ir domātas tikai tam, lai tajās ieķertos, nekam citam :) )
  • :)) happens to the best of us!
  • tags definetlī ir pelnījis uzslavas. :)
  • ō es esmu sievišķīgāks. gludināt un kotletes cept man tīk. adīt neprotu, bet tamborēt tamborēju gan uz velna paraušanu...

    jāiet laikam uz bodi kleiti pirkt...
Powered by Sviesta Ciba