rūsganais sprakšķis

mīlīgi

rūsganais sprakšķis

mīlīgi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
viens draudziņš,ar kuru draudzējos,kad man bija diustrīs un viņam laikam deviņpacnt, šodien nejauši pēc ilga laika satikts, paziņoja,ka es izskatoties tikpat labi kā viņa bērnībā.

un viņš precas ar to beibi,ar kuru bija kopā pirms manis gadus 5 un visu laiku pēc manis. how fun is that?!
  • A kas tur tāds?
    • Tu par to,cik es labi izskatos? :))
      • Par to, ka Tu labi izskaties, man ir prieks, tomēr šaubos, vai Tavs "how fun is that?!" bija par to ;)
        • ai, nu gari un garlaicīgi.
          pirmkārt tas,ka es zinu to attiecību aizkulises un interesanti,ka cilvēki pie kā tāda nonāk, kas then again ir loģiski,jo viņi ir kopā vairāk kā pusi sava mūža.
          un tas,ka es viņu biju uzaicinājusi savās kāzās par uzkodu meistaru, bet somehow es tā arī neapprecējos, bet tagad precas viņš..

          ai, nu da man vnk nepatīk,ka mani draudziņi precas, ar precētiem draudziņiem nesēž uz kāpnēm un nefilozofē par .. ne par ko.
          katrā ziņā, nekādu romantisku greizsirdības stīgu tur nav jau gadus..hm...9...
          • Strikti ņemot, Tu zini vienas puses viedokli par šo attiecību aizkulisēm, ja vien neesi biju ļoti tuva arī ar līgavu. Emocionāli, protams :]

            Runājot par kāpnēm - neesi greizsirdīga, a? :) Tas nāk par sliktu karmai :))
            • es neesmu greizsirdīga greizsirdīguma izpratnē, tas vnk nozīmē zaudēt draugu, jo es vienmēr esmu tā,kas cenšas ieturēt sieviešu solidaritāti un es zinu,ka man nepatiktu,ja mans vīrietis tā darītu (un TAS ir tas,kas ir par sliktu karmai) tāpēc es saviem draudziņiem neļauju rīkoties tā, lai sāpinātu "viņas"
              • Nu es nezinu. Mana pieredze rāda, ka ar pabeigtām attiecībām ir iespējams ļoti labi sēdēt uz kāpnēm vai jebkādas citas vietas. Cita lieta, ja attiecības nav pabeigtas, un viena no pazīmēm, kas imho liecina par attiecību nepabeigtību, ir greizsirdība vai tās projekcija uz partneri, vai partnera partneri :]
                • es neesmu droša, ka mēs runājam par vienu un to pašu.
                  kāpēc es izvēlos nesēdēt uz kāpnēm ar draudziņiem,kuriem kautkur citur kautkas ir nopietni? tāpēc,ka eventually , vai nu tāpatās vai pēc piektās glāzes, viņiem sāk likties,ka es taču esmu tik baigi forša. un es negribu bojāt karmu

                  un, tāpēc es negribētu,ka "mans" sēž uz kāpnītēm ar kādu citu, jo diezinvai ka es vienīgā esmu tāda forša,uz kuru visi bijušie pavelkas, droši vien tas ir kautkur jūsu, vīriešu, galvās.
                  • Nu, atminoties Tavu Mar. 22nd, 2012|12:16 am ierakstu, vai nu Tev bik neveicas ar tiem, kas sēž uz kāpnēm, vai arī kaut kas ir Tavā galvā, vai arī... :)
                    • oi, nu es takš teicu,ka Tu runā par kautko citu!
                      savas nepabeigtās kāpnes es pazīstu, un tās ir tikai tās divas visas pārējās man sen kā nojauktās tādā ziņā . es vabše visus bijušos uztveru kā draudziņus- man viņi patīk (vairāk vai mazāk) bet tikai kā draudziņi.
                  • Jā, es arī vados pēc principa - nedari otram to, ko nevēlētos, lai tev dara. Tas par to sēdēšanu uz kāpnītēm :)
Powered by Sviesta Ciba