honey b ([info]mocekliite) rakstīja,
@ 2006-12-12 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PERFEKTI PERFEKTI. NETICU. BET PERFEKTI PRECIIZI.
Dvīņi

Otrdiena, 12. decembris.

Neatstājiet nepabeigtus darbus, jo tas radīs par jums nevēlamu priekšstatu. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, lai vēlāk tie nebūtu jāmaina. Naudas lietu kārtošanu atstājiet uz citu dienu.



Dvīņi

No 11. decembra līdz 17. decembrim

Otrdien būs tendence skatīt notikumus caur rozā brillēm. Nekas nav tik vienkāršs, kā varētu izskatīties no pirmā acu uzmetiena, viss kārotais būs jānopelna ar smagu darbu. Nedēļas vidū nesāciet jaunus darbus, tos nebūs lemts īstenot līdz loģiskam iznākumam. Brīvdienās ļoti viegli iekļausieties sabiedriskās dzīves norisēs, kļūsiet par tās neatņemamu sastāvdaļu.



Dvīņi

decembris

Mēneša sākumā strauji palielināsies darba ritms. Tirdzniecībā un reklāmas jomā strādājošiem būs iespēja manāmi palielināt ģimenes budžetu. Mēneša otrajā dekādē jāizvairās no apšaubāmām izklaides vietām. Ja vēlaties atpūsties, apmeklējiet vietas, kurām ir laba reputācija. Šajā laikā dzims idejas, kas jau nākamā gada sākumā nesīs reālus augļus. Gada pēdējā nedēļā iedziļinieties iepriekš paveiktajā, analizējiet situācijas. Klusībā piedodiet visiem, kuri darījuši pāri, sāciet jauno gadu ar skaidrām, tīrām domām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?