Feb. 13th, 2013 @ 09:54 am (no subject)

Vakar pie manis bija atbraucis ciemos tēvs, mēs ar viņu baigi labi parunājām - par dzīvi, par plāniem u.t.t. Man liekas - labākā saruna ar tēvu visā manā mūžā. Protams, viņam gribējās parunāt par politiku, bet kā viņš sāka runāt par politiku, tā es cītīgi pieliku pūles, lai saruna atkal aizietu par tādām tēmām - kā labāk būtu dzīvot šobrīd, kas būtu darāms konkrēti manā un viņa dzīvē. Pēc tam palika tāda laba sajūta.


Gudri cilvēki saka, ka to, vai cilvēks pats kļūst gudrāks, var redzēt pēc tā, vai viņam uzlabojas attiecības ar citiem cilvēkiem. Kaut nu es tomēr būtu kļuvusi gudrāka. Bet tik daudz darba pašam ar sevi.

Bet no rīta es pamodos četros piecdesmit - tāpēc, ka nebiju uzlikusi modinātājpulksteni un mana zemapziņa man neļāva atslābināties. Varbūt par cīruli es varētu pārvērsties, ja neliktu modinātājpulksteni?
About this Entry
From:[info]perfekta
Date: February 13th, 2013 - 11:18 am
(Permanent Link)
par mošanos un gulēšanu. Vakar viens draugs parādīja, ka android esot aplikācija tāda, kas mēra kā tu guli. Cik daudz ir dziļais miegs, cik seklais (kad var viegli pamodināt), cik liels ir miega deficīts, cik kopā stundas nogulētas un tml.

interesanti, patiesībā. Var sevi izvērtēt :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 13th, 2013 - 11:24 am
(Permanent Link)
Jā, man arī merkela rādīja šito fīču, baigi interesanti. :)
From:[info]sursurs
Date: February 13th, 2013 - 02:47 pm

vienmēr esmu teikusi, ka

(Permanent Link)
modinātājs ir EVIL