Aug. 9th, 2012 @ 09:26 pm (no subject)
Bet šodien atkal jauna cirslīguma pazīme - es visu laiku biju domājusi, ka amazon.uk. jāmaksā ir tad, kad grāmata tiek saņemta - un šodien es tāda visa svarīga aizeju uz pastu pēc sava sūtījuma, jo man uz e-pastu atnācis paziņojums, ka sūtījums esot izsūtīts - a tur nekā tāda nav. Un tagad es štukoju - kādā mistiskā veidā es dabūju to savu iepriekšējo pasūtījumu no amazon? Es esmu vairākas reizes ieprikusies internetveikalos un vienā gadījumā atceros, ka jāmaksā bija tieši pastā. Tad nu es biju iedomājusies, ka tas tā ir tieši no amazon. Varat, lūdzu, apgaismot, nabaga cirsli (ex Missalisi)? :)
About this Entry
From:[info]dunduks
Date: August 9th, 2012 - 10:09 pm
(Permanent Link)
Nu mana diezgan lielā pieredze ar amazon.co.uk ir, ka samaksāts tiek uzreiz, pēc tam pastkastē vai nu tiek iebāzts sūtījums vai nu cedele, ka jāiet uz pastu.
[User Picture Icon]
From:[info]neviens
Date: August 10th, 2012 - 08:21 am
(Permanent Link)
Amazon novelk naudu pat ne uzreiz, bet tad kad prece izsūtīta (despatched). Un maksāšana pastā izklausās gan mistiska, tik mistiska, ka sajūta, ka Latvijas pasts Tevi ap*****.. ;)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 13th, 2012 - 06:13 pm
(Permanent Link)
Ņemot vērā, ka tai pastā es samaksāju tieši to cenu, ko maksāja prece, nav jau žēl. :P
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: August 10th, 2012 - 05:21 pm
(Permanent Link)
Pastā ir jāmaksā gadījumos, kad komerciāla prece ir pasūtīta ārpus Eiropas Savienības un tās vērtība pārsniedz 10(laikam)$ - attiecīgi jāmaksā PVN +1 LVL par to, ka pasts Tevi nedzen pašu to preci atmuitot.