Mar. 9th, 2012 @ 08:41 am (no subject)

Mani naktī pusdivos pamodināja pazīstamās pakšķošā skaņa. :(
Uzskrēju augšā un zvanīju tai beibei pie dzīvokļa durvīm, bet viņa man durvis neatvēra - tikai prasīja, kas tur ir un kad es paskaidroju, ka es esmu kaimiņiene no apakšstāva un man atkal uz galvas tek ūdens, viņa neko neatbildēja.
Es izsaucu remontstrādniekus un, gaidot viņu atbraukšanu, dzirdēju, kā virs manas galvas notiek rosīšanās - beibe ar kaut kādu džeku tur kaut ko satraukti runāja. Es atkal uzgāju augšā, jo gribēju saprast, kas tur īsti tek, jo iepriekšējā reizē viņa tak tēloja svēto nevainību - neko nezinu, mums viss sauss. Pamazām tā pakšķēšana samazinājās - vai nu šie nogrieza savā dzīvoklī ūdeni vai vēl kaut ko.
Bet pats labākais, ka viņa neielaida pie sevis atbraukušo avārijas brigādi. Dzirdēju, kā viņa pieskrien pie durvīm, bet tad avārijas brigāde atnāca pie manis un pateica, ka atkal visai mājai nogriezīs auksto ūdeni, jo viņus nelaižot iekšā. :( Nu, baigi neforši.
Pat nezinu, kā lai pareizāk dara - droši vien jāzvana nama apsaimniekotājam. Forši gan šitā - katru otro nedēļu mani appludināt. :(
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]ululate
Date: March 9th, 2012 - 09:11 am
(Permanent Link)
varbūt tev pie vainas kkāda truba starp stāviem. mums tā bija vecajā dzīvoklī - it kā mums sauss, bet apakšējiem kaimiņiem griesti slapji, gandrīz gāžas uz galvas. vēlāk mums sienas sāka palilkt slapjas no lejas uz augšu :D

un arī - mājas saimnieks lika vainu uz mums, tipa mūsu dzīvoklis, lai gan māja vnk veca. skaidrs, ka mums arī negribējās maksāt un tikai raustījām plecus.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 9th, 2012 - 09:22 am
(Permanent Link)
Bet kāpēc tad viņa nelaiž iekšā remontstrādniekus - ja jau viņai viss sauss? Tā jau mūžam nevar noskaidrot, kas īsti par vainu.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: March 9th, 2012 - 09:55 am
(Permanent Link)
Es, protams, nekā nesaprotu un nevaru spriest, bet kāpēc viņai nakts vidū jālaiž iekšā strādnieki, ja viss ir sauss?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 9th, 2012 - 10:16 am
(Permanent Link)
Tāpēc, ka manā dzīvoklī no augšas (tieši no viņas dzīvokļa) tek ūdens - un viņa zināja, kas ir par lietu, jo pirms pāris nedēļām bija tieši tāda pati situācija, toreiz vainu tā arī neatrada un vienkārši pieslēdza ūdeni atpakaļ.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: March 9th, 2012 - 07:45 pm
(Permanent Link)
Nu, tas tek no augšas, nenozīmē, ka tek tieši no viņu dzīvokļa. Mums ar apakšas kaimiņi brēca, ka mēs viņus appludinam, ka tek tieši no mums, lai gan patiesībā tecēja no kaimiņiem vēl augša.
Vēl tikpat labi, kā jau te raksta komentāros, var tecēt no starpstāva, tad vņiem tiešām viss arī būs sauss, un viņi nesapratīs, kas un kāpēc.
Bet nu zvans namu pārvaldniekam ir obligāta lieta. Lai izdodas noskaidrot, kas un kā.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 10th, 2012 - 12:02 pm
(Permanent Link)
Ā, nu skaidrs, Tev ir pieredze par tādu gadījumu, tā arī varētu būt. :) Bet man tomēr liekas, ka manā gadījumā tas tā nebūs,jo, ja nogriež ūdeni viņu dzīvoklī, tad man tas ūdens netek. Jums taču toreiz nebija tā, ka jūs nogriežat dzīvoklī ūdeni un viņiem vairs nekas netek? Maniem kaimiņiem ir augšējais stāvs. Arī toreiz jau meistari domāja, ka varbūt tek no jumta, bet ja tecētu no jumta, tad jau ar ūdens nogriešanu nevarētu to ūdens tecēšanu pārtraukt.
Vakar atkal mājai pieslēdza ūdeni un man atkal ir mitri griesti. :(
From:[info]sursurs
Date: March 9th, 2012 - 01:28 pm
(Permanent Link)
nākamreiz ar policiju kopā - kkādu pašvaldības visdrīzāk - menti viņiem IR jālaiž dzīvoklī it kā... Es vismaz tā domāju pēc analoģijas ar, piemēram, trokšņošanu, ja kaimiņu dēļ sanāk poličus saukt..
Tb sauc avārijas brigādi uz mentus ar uzreiz...

un ja jau truba būtu kkur starp stāviem, tad jau tas nebūtu tā, ka brīžiem tek, brīžiem netek...
[User Picture Icon]
From:[info]murx
Date: March 9th, 2012 - 07:12 pm
(Permanent Link)
Policijai jāzvana, lai sastāda protokolu - piefixē dokumentāli faktu. A pēc tam jau var arī tņga piedzīt ;D
Bet vispār - izsaku līdzjūtību par izcūkātajiem nakti un un erotiskiem sapņiem !