Aug. 30th, 2023 @ 08:46 am (no subject)
Manuprāt, es pēdējā laikā drusku par daudz aizraujos ar apģērba pirkšanu. Ja agrāk es apģērbu pirku samērā reti, tad tagad man gribas to darīt krietni vien biežāk. Varbūt tas saistīts ar to, ka es tagad daudz vairāk pieņemu savu ķermeni? Un vēl man ir aizdomas, ka es šobrīd daudz mazāk naudas tērēju citiem - nu, tur - ģimenes locekļu apdāvināšanai u.t.t., bet daudz vairāk - sev. Šī apģērbu pirkšana sākās laikam pirms kāda gada, kad man vajadzēja fotosesiju dziesmas vizuālajam noformējumam, bet es konstatēju, ka man skapī nav nekā piemērota šādam gadījumam. Nu tā, ka īsti nav ko uzvilkt, jo pārsvarā man apģērbu veidoja kaut kādi pieklusināta, tumša toņa ikdienas apģērbi, kas uz bildēm izskatījās tā - nekā. Nu, labi, tuvākajā laikā uztaisīšu revīziju savās finansēs - tas vienmēr palīdz savākties un uzlabot finanšu disciplīnu.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]runcis
Date: August 30th, 2023 - 10:45 am
(Permanent Link)
Varbūt Tu vienkārši esi sākusi rūpēties par sevi vairāk, kā par citiem. Un tas ir labi! (No sērijas "skābekļa maska jāliek visupirms sev un tikai pēc tam blakussēdošajam".)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 30th, 2023 - 10:47 am
(Permanent Link)
Var jau būt. Un var jau būt, ka šis ir kaut kāds drusku hiperkompensācijas posms (ilgu laiku par sevi galīgi aizmirsu, tagad pievēršos sev nedaudz par daudz, bet vēlāk ceru atrast pareizo balansu starp laiku un rūpēm par sevi un laiku un rūpēm par citiem.
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: August 30th, 2023 - 11:02 am
(Permanent Link)
Vai citi tērē savu naudu tev? Vai kā senā latviešu anekdotē "vispirms ēdīsim tavu, pēc tam - katrs savu"?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 30th, 2023 - 02:14 pm
(Permanent Link)
Ja tā padomā, tad laikam ne pārāk.
From:[info]divas_zosis
Date: August 30th, 2023 - 02:10 pm
(Permanent Link)
Vairāk sākuši interesēt vīrieši.
[User Picture Icon]
From:[info]neraate
Date: August 30th, 2023 - 08:57 pm
(Permanent Link)
Man arī šobrīd gribas pirkt apģērbu, bet es to nedaru, jo pilns skapis. Es secināju, ka šobrīd vienkāršāk nopirkt lietas, kas man patīk un izskatās, būtu īstais laiks ieguldīt garderobē

Nesen uzlaikoju dažas skapja sastāvdaļas visas pa tematiem un sapriecājos, ka patīk, der un izskatās