Sep. 16th, 2020 @ 09:06 am (no subject)
Nevaru saprast, vai es slikti jūtos tāpēc, ka man ir MR vai arī tāpēc, ka es darba dienās ceļos mazliet pirms sešiem, bet aizmigt man izdodas - labākajā gadījumā - pēc divpadsmitiem. Sestdienās man parasti ir rīta cēliens, kad kaut ko padaru, tad mēdzu noplīst uz vairākām stundām un tad - uz vakara pusi - jau atkal sāku kustēties. Bet šonedēļ nebija to svētīgo miega stundu un vakar man likās, ka viss - knapi kustos. Ielīdu migā jau pusdesmitos, bet, protams, aizmigt izdevās kaut kad pirms divpadsmitiem. Bet nu drusku labāk kā vakar ir gan, varbūt tomēr (jācer), ka tā sliktā pašsajūta saistīta ar miega trūkumu, nevis kaut ko nelabāku.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]zazis
Date: September 16th, 2020 - 09:17 am
(Permanent Link)
miega bads esot tikpat veselīgi kā līmes ostīšana.
[User Picture Icon]
From:[info]runcis
Date: September 16th, 2020 - 10:26 am
(Permanent Link)
Vislabākais enerģijas sadalījums man ir bijis maiņu darbā, kad strādāju no rīta 8:30 līdz 14tiem, tad no 18 līdz 20:30 un pa vidu ir bijusi iespēja stundu, pusotru pagulēt diendusu. Tad ir enerģija gan strādāt, gan arī ārpusdarba aktivitātēm.
[User Picture Icon]
From:[info]oblica
Date: September 16th, 2020 - 10:33 am
(Permanent Link)
Man kortizols bija pie vainas. A vrb der kkādas miega zāles uz 8 iedzert, tad 9 atplīsīsi, nogulēsi līdz tiem 6, tā 3-5 dienas pēc kārtas un ieies ritmā?