Apr. 2nd, 2019 @ 08:26 am (no subject)
Nu - tas ir ārprāts par to beibi, kas apsūdz Porziņģi. Cik saspiestai galvai jābūt, lai pēc izvarošanas "atkāptos un izbaudītu to laiku, ko pavadīju kopā ar viņu"? Un pēc izvarošanas sūtītu puskailas bildes savam izvarotājam? Ja izvarojis, tad jāiet uz policiju, jāsavāc pierādījumi, lai izvarotājs vairs citas sievietes neizvarotu, nevis jāgaida, ka izvarotājs apmaksās brāļa koledžas naudu. Šobrīd tas vairāk atgādina prostitūtas pakalpojumus, kura nav spējusi ar klientu vienoties par samaksu. :( Bet tādas beibes šausmīgi diskreditē tās sievietes, kuras tiešām ir cietušas no seksuālās vardarbības. :(
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]heda
Date: April 2nd, 2019 - 09:50 am
(Permanent Link)
Šādu burbuļu pūšana vairāk diskreditē medijus, jo tiem, par kuriem ziņo polcijai tūlīt un noķer ar biksēm pusmastā, medijos pienākas aizpikseļotas bildes un pazīmju neminēšana, bet ja kaut ko sadzejo pēc gada vai 20, tad pēkšņi rodas iedvesma publicēt gan vārdu, gan bildi.
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: April 2nd, 2019 - 01:17 pm
(Permanent Link)
Jā, šis ir interesanti - viss šis sadzejojums, kas liek domāt, ka apsūdzētāja nav pie īsti pilnas spriestspējas, tomēr par viņas personu nav zināms pilnīgi nekas, kamēr Porziņģis ir izvazāts pa visām ziņām kā izvarotājs. Tātad, lai ieriebtu populāram cilvēkam, pietiek vienkārši safabricēt izvarošanu un iesniegt to policijā, pārējo izdara mediji. Tagad, pat ja Porziņģi 100% attaisnos, šī visa pēcefekts viņam vilksies līdzi.
[User Picture Icon]
From:[info]planeeta
Date: April 4th, 2019 - 12:12 am
(Permanent Link)
Neesmu lasījusi konkrēto ziņu (pašlaik laiks ir tikai tik, cik pārlasīt cibu), bet varu iezīmēt lielo bildi.
Vai zināji, ka pēc izvarošanas sieviets psihe var būt tik ļoti iedargāta, ka daudzi upuri meklē vēl vienu iespēju tikties, lai reabilitētos? Lai pierādītu sev, ka viņas ar konkrēto situāciju spēj tikt galā un "pasūtīt" to vīrieti? Ka var atgūt kontrolo pār vīrieti un dzīvi.
Tāpēc daudzas ievietes pēc vardarbības varmāku aicina uz vēl satikšanos, kas nereti beidzas ar atkārtotu vardarbību utt. un var sākt vardarbības ķēdi daudzu gadu garumā.
No malas tas izskatīsies kā saspiedusies svieviete, bet vērīgi speciālisti pamanīs šos mehānismus.