Mar. 8th, 2019 @ 03:37 pm (no subject)
Braucu uz laukiem. Laiks draņķīgs,bet priekš braukšanas kā autobusā- ideāls. Šodien kolēģi uzcienāja mūs ar šampanieti un zemenēm.Vēl šodien manīju iekšējā auditora vakanci. Pēc apraksta tas varētu būt tas, kas man varētu patikt - uzlabot, sakārtot, ieviest sistēmas, padarīt efektīvāku. Jautājums, vai tai daļai vajag tādu cilvēku vai tomēr tādu, kas atraktīsies uz murgotāju pieprasījumiem un neiebildīs priekšniekam pat tad, ja domās savādāk.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]runcis
Date: March 8th, 2019 - 04:23 pm
(Permanent Link)
Vai šos jautājumus nevarētu atbildēt tās nodaļas priekšnieks? Ko tieši viņi sagaida no jaunā darbinieka... un Tev pašreiz ir darbs, tādēļ tādus jautājumus, pieļauju, ir vieglāk uzdot, nekā, kad spiež vajadzība 'dabūt darbu'.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: March 9th, 2019 - 12:52 am
(Permanent Link)
Jā, piekrītu. Var jau pieteikties un izzondēt.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: March 9th, 2019 - 10:24 pm
(Permanent Link)
Valsts iestādē (vai iestādē, kas dzīvo no valsts budžeta naudas) ir jāievēro vienmēr stingri iekšējie/ārējie priekšraksti, direktīvas un MK noteikumi, bez variantiem. Atkarībā no iestādes šis var būt arī tīri labs amats, ja patīk uzņemties atbildību. No otras puses, esmu dzirdējusi, ka kolēģi ne pārāk "mīl" tos auditus ar visiem auditoriem priekšgalā :)