Jul. 17th, 2017 @ 08:19 am (no subject)
Starp citu, labs ajūrvēdas ārsts - tas ir baigi kruta, nopietni. Ja pagājušajā gadā nebūtu aizgājusi pie draudzenes ieteiktās ajūrvēdas ārstes Monikas Rajesh (viņa ir indiete, kas mēdza reizēm atbraukt uz Latviju), tad es tā arī rītu pretsāpju tabletes, sestdienas pavadītu gultā un nesaprastu, kas man par vainu (Ģimenes ārstei bija viena atbilde - sēdošs darbs).Viss,ko viņa nolasīja no mana izskata un pulsa tajā divdesmit minūšu konsultācijā, izrādījās patiesība (pārbaudīju pēc tam analīzēs). Un preparāti (augu izcelsmes, nevis ķīmiskie - kopā ar diētu) tiešām stāvokli uzlaboja. Tā ka ja jums gadījumā ģimenes ārsts saka, ka nesaprot, kas jums par vainu vai arī saka, ka neko nevar darīt, apsveriet domu aiziet pie laba ajūrvēdas ārsta.
Tādu kā viņa es gan gribētu par savu ģimenes ārstu. Viņa tiešām ir ārsts pēc aicinājuma.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]angel_girl
Date: July 17th, 2017 - 09:01 am
(Permanent Link)
Un cik tāds prieks maksā, ja nav noslēpums? Mani tas interesētu, bet vienmēr atduros pret cenu.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 17th, 2017 - 09:39 am
(Permanent Link)
Kaut kādi 32 EUR, ja pareizi atceros.
[User Picture Icon]
From:[info]angel_girl
Date: July 17th, 2017 - 10:11 am
(Permanent Link)
Paldies. Kaut kad uzjautāšu kontaktus.
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: July 17th, 2017 - 09:46 am
(Permanent Link)
Aha, es ajūrvēdas ģimenes ārstei Ilonai Ābelei vaicāju, vai pie viņas var pierakstīties par pacienti, viņa teica - protams, var, bet līguma ar valsti nav, visi pakalpojumi (ne tikai pie viņas, bet arī citur) tik un tā būs pa dārgo.
Pašlaik es maksāju par neko visai dīvainai tantei, kuras ģimenes ārstes praksē esmu formālā uzskaitē. Lai gadījumā, ja kas neparedzēts notiek, slimnīcas būtu lētākas, tfu, tfu, tfu.
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: July 17th, 2017 - 09:47 am
(Permanent Link)
t.i., "maksāju par neko" nozīmē, ka mans nodokļa procents aiziet viņai, bet ārstējos es šā vai tā pie uzticamiem maksas ārstiem.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 17th, 2017 - 10:14 am
(Permanent Link)
Tā jau mēs visi laikam darām. :( Jo lielākoties tie ģimenes ārsti kādi nu viņi mums Latvijā ir, ir naudas nomešana zemē (labākajā gadījumā). Sliktākajā - neizārstētas kaites, kuras jāārstē pašiem ar citu ārstu palīdzību. :(
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: July 17th, 2017 - 10:05 am
(Permanent Link)
Ābeles čekus var likt attaisnotajos izdevumos?
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: July 17th, 2017 - 10:18 am
(Permanent Link)
neesmu interesējusies (pie viņas pēdējoreiz biju ļoti sen), bet savu homeopāti es vienmēr lieku un saņemu atmaksu.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: July 18th, 2017 - 03:39 am
(Permanent Link)
"Monika" neskan uzmundrinoši, bet kāda ir viņas specializācija un pieredze? Nopietnas kaites arī saprot?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 18th, 2017 - 07:50 pm
(Permanent Link)
Ja Tev intuitīvi nepatīk viņas vārds, varbūt viņa nav Tavs ārsts tieši kaut kādā enerģētiskā līmenī (tā var būt). Personīgi man viņa bija tā, kas pirmā pēc pulsa diagnosticēja hormonālās problēmas u.c. visādas kaites, kas man pagājušajā gadā traucēja dzīvot, bet par kurām ģimenes ārstei nebija ne jausmas. Viss, ko viņa man teica (hormoni, cistas, iekaisums, D vitamīna trūkums, dzelzs trūkums) apstiprinājās analīzēs. Un kad es uztraucos, ka man ar kuņģi kaut kas galīgi ir slikti, viņa teica, ka tur neesot nekas nopietns - un pēc kobras rīšanas tā arī izrādījās. Tāpat izrādījās, ka bumbulis krūtī, par kuru es arī bažījos, ka tas ir kaut kas slikts (viņa teica, ka nē) nebija nekas slikts (pie pārbaudes mūsu medicīnā tiku pēc vairāk kā pusotra mēneša). Draudzenes mammai viņa pēc insulta ir ļoti palīdzējusi. Bet nu viņa izraksta ne tikai medikamentus, bet arī diētu, fiziskos vingrinājumus, elpošanas vingrinājumus u.t.t. - lai atveseļotu organismu kopumā. Esmu viņai ļoti pateicīga par to, ka atguvu veselību, bet nu man vēl ir pašai daudz jāstrādā pie tā, lai ievērotu viņas veselīgā dzīvesveida norādījumus. Un - lai gan mana mamma saka, ka viņa nejūtot nekādu labumu pēc viņas preparātiem, es gan esmu ievērojusi, ka mamma vairs tikpat kā nerunā par trauksmi, kad es viņai piezvanu (agrāk par to vien bija runas). Bet nu viņa arī tikai tos preparātus dzēra, bet ēšanā u.c. norādījumos gandrīz neko neievēroja.