Dec. 15th, 2016 @ 04:02 pm (no subject)
Es jau otro dienu iemanos ielīst migā pirms vienpadsmitiem. Mērķis, protams, ir tikt gultā līdz desmitiem, bet nu arī šis ir progress.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: December 16th, 2016 - 01:10 am
(Permanent Link)
Kāpēc tāda cenšanās?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 16th, 2016 - 08:13 am
(Permanent Link)
Mana vēdiskās astroloģijas skolotāja mācīja, ka katra stunda pirms 12 ir līdzvērtīga atpūtas ziņā divām stundām pēc 12. Un vēl tur esot tā, ka tas dienas režīms samazinot ēnu planētas Rahu ietekmi, kas savukārt dod nemieru. Un vispār cilvēkam esot pareizāk cīruļa režīms. Lai gan es pēc būtības esmu pūce, studiju gados sanāca vienu brīdi būt tādam pamatīgam cīrulim - lai apvienotu darbu ar mācībām, cēlos pirms pieciem. Un baigi daudz tajā laikā izdarīju. Bet gulēt gāju jau ap deviņiem, pusdesmitiem. Šobrīd jau es ceļos ap sešiem, skaistumam arī tik īsas miega stundas nenāk par labu. :)
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: December 16th, 2016 - 04:52 pm
(Permanent Link)
Tas tiešām attiecas uz visiem cilvēkiem pasaulē?
Es nekad neeju pirms pusnakts gulēt, bet ceļos jau arī vēlu - nevarētu teikt, ka jūtos kaut kā sliktāk, nekā bija tie drausmīgie gadi, kad katru dienu bija jāceļas 7.
Ir visādi mēģināts, bet agrus rītus iemīlēt tā arī nav izdevies. Un - dzīva :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 16th, 2016 - 07:37 pm
(Permanent Link)
Es turos pie principa, ka drusku jāskatās arī pašam līdzi. Un esmu dzirdējusi arī vairākus vēdiskos skolotājus, ka saka, ka saprāts vienmēr ir jāiedarbina un pats trakākais, kas var notikt, ir - sākt kaut kam sekot līdzi fanātiski un neklausoties sevī. Tā ka Tavā gadījumā - ja Tev ir ok, tad viss ok. :)
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: December 16th, 2016 - 08:33 pm
(Permanent Link)
Man arī šķiet, ka galvenais ir ieklausīties sevī, savā ķermenī un sajūtās. Bet nu negulēt naktis, protams, nav prātīgi, tas arī ir pārbaudīts.