Es linsēklas pa druskai beru klāt gandrīz visiem ēdieniem, neatkarīgi no sāļš vai salds. Visādās mīklās arī ļoti labi, pankūkām pat olu nevajag.
tādā sēklu veidā vai kkā sasmalcinātas?
man te viena paka nostāvējusies, varētu izlietot kkā praktiski :)
ja nav samaltās , tad var samalt , apliet ar ūdeni un lietot olu vietā
ja samaltas- izmet ārā nostāvējušās
apskatījos, samaltas nav, ir kaut kādas saspiestas ((?)geschrottet) un derīguma termiņš vēl nav beidzies. kā man viņas malt? man ir tikai smalcinātājs, nu tāds kā blenderis, ar nažiem.
ja naži un motors labs- tad der. tikai mal pa porcijai.
( ja glabātas neatvērtas, tad varētu būt ok, citādi jau tās oksidējas un negaršīgas kļūst)
pastāsti, lūdzu, tuvāk par linsēklu lietošanu olu vietā. vai var likt klāt olu vietā pie plātsmaizēm, kūkām? ja var, tad cik? maltas?