Oct. 24th, 2014 @ 09:47 am (no subject)
About this Entry
From:[info]adinkra
Date: October 24th, 2014 - 10:35 am
(Permanent Link)
Es linsēklas pa druskai beru klāt gandrīz visiem ēdieniem, neatkarīgi no sāļš vai salds. Visādās mīklās arī ļoti labi, pankūkām pat olu nevajag.
[User Picture Icon]
From:[info]nervukamolis
Date: October 24th, 2014 - 10:54 am
(Permanent Link)
mēs arī :)
[User Picture Icon]
From:[info]nxn
Date: October 24th, 2014 - 11:39 am
(Permanent Link)
tādā sēklu veidā vai kkā sasmalcinātas?
man te viena paka nostāvējusies, varētu izlietot kkā praktiski :)
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: October 24th, 2014 - 11:43 am
(Permanent Link)
ja nav samaltās , tad var samalt , apliet ar ūdeni un lietot olu vietā

ja samaltas- izmet ārā nostāvējušās
[User Picture Icon]
From:[info]nxn
Date: October 24th, 2014 - 11:49 am
(Permanent Link)
apskatījos, samaltas nav, ir kaut kādas saspiestas ((?)geschrottet) un derīguma termiņš vēl nav beidzies. kā man viņas malt? man ir tikai smalcinātājs, nu tāds kā blenderis, ar nažiem.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: October 24th, 2014 - 03:01 pm
(Permanent Link)
ja naži un motors labs- tad der. tikai mal pa porcijai.
( ja glabātas neatvērtas, tad varētu būt ok, citādi jau tās oksidējas un negaršīgas kļūst)
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: October 24th, 2014 - 01:43 pm
(Permanent Link)
pastāsti, lūdzu, tuvāk par linsēklu lietošanu olu vietā. vai var likt klāt olu vietā pie plātsmaizēm, kūkām? ja var, tad cik? maltas?
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: October 24th, 2014 - 03:36 pm
(Permanent Link)
Paldies!
From:[info]adinkra
Date: November 3rd, 2014 - 08:45 am
(Permanent Link)
Nesmalcinātas.