teenage wasteland

« previous entry | next entry »
Aug. 21st, 2012 | 11:44 pm
feels like: awake
muzīk: flyleaf - fully alive

Photobucket Photobucket

Ļoti gaidu, kad beigsies mana apsēstība ar tīņu seriāliem. Ilgu laiku nevarēju saprast, kāpēc mani tā pavelk tādi mēsli kā 90210, Gossip girl, pat tikko iesāktās pilnīgais sviests Teen wolf. Bet sen jau bija skaidrs - caur to es izdzīvoju to visu, kas manos tīņu gados trūka. (nē, nav tā, ka es ilgojos kļūt par sumpurni viduskolā)
Tai laikā, kamēr citi gāja uz randiņiem, izdzīvoja pirmos skūpstus, pirmos boifrendus, tusēja pie Laimas (ak Dievs, tāda štelle takš arī bija) un pārdzērās pirtīs, tusēja Super FM klubā vai darīja sazin vēl ko, es biju pārāk aizņemta esot nūģe, esot neglīta un resna, lasot grāmatas, klausoties īmo mūziku un sapņojot par to, ka kādu dienu maģiski pamodīšos smuka un stilīga.

Saprotu jau, ka stulbi joprojām to visu nožēlot, bet tiešām joprojām iekšā ir tas rūgtums, ka visu to palaidu garām. Tāpēc arī skatos visus tos sūdus, lai arī nu jau tiešām vismaz kādus 5 gadus vairs nevajadzētu.

Protams, no otras puses novērtēju to, ko man deva tieši šādi tīņu gadi, kādi man bija. Priecājos, ka tagad man ir diezgan vienaldzīgas lietas, kuras lika šausmīgi pārdzīvot agrāk. Bet jā, tā sajūta, ka esmu palaidusi garām savas dzīves 'lieliskākos gadus' katru reizi ieduras sirdī, kad skatos kārtējo sēriju ar lielisku 'prom' balli.

Pat ja tā ir Bafijas 'prom' sērija, kur tiek uzspridzināta skola. Savā vidusskolas izlaidumā es neatceros neko jautru. Nebija slikti, bet nenotika pilnīgi nekas, kas būtu palicis prātā. Ja atskaita to, ka mūsu audzinātāja savāca kādu kasti bulciņu un ka man bija šausmīgi salokoti mati.

Link | teic | Add to Memories


Comments {10}

f

(no subject)

from: [info]f
date: Aug. 22nd, 2012 - 12:07 am
Link

interesanta teorija. nujā, bet tas viss tur seriālos tik "smuki izskatās". man arī tas vecums pagāja bez šitādām visādām tīņu lietām, well, yes, biju nūģis. nu, un tagad jau arī, tikai ģērbties tagad, uz vecumu, beidzot sāk sanākt.

kaut kāda līdzizdzīvošana varbūt arī sanāk, lai gan man tā ir absolūtākā ķīniešu ābece. visas tās loves un intrigas pa riņķi vien, - jeibogu, es kā no mēness novēlusies, es nesaprotu, kā tā cilvēkiem notiek?

Reply | Thread


mis_sarajevo

(no subject)

from: [info]mis_sarajevo
date: Aug. 22nd, 2012 - 09:56 am
Link

Nu, es vienu mirkli tādai sava veida 'bevelihilzai' izgāju cauri (tikai ne tīņa gados), kad tie mīlas līkloči tiešām bija jau vairs neizsekojami.
bet intrigas - tās gan es vīt neprotu. Gribētos, jo tā var labāk panākt to, ko gribās. Bet nesanāk. Pārāk godīgs pilsonis! :)

nu jā, mēs jau tīņa gados negājām uz skolu pa taisno no friziera un vizāžista krēsla, kā tie 20-30 gadus vecie tīņi seriālos.

Reply | Parent


Princese Zeltīte

(no subject)

from: [info]elina
date: Aug. 22nd, 2012 - 09:51 am
Link

man ir tāda pati aizraušanas kā tev :)

šito esi redzējusi - http://www.imdb.com/title/tt0108872/ ?

Reply | Thread


mis_sarajevo

(no subject)

from: [info]mis_sarajevo
date: Aug. 22nd, 2012 - 09:53 am
Link

o jā!!! bet tas jau riktīgi no labo seriālu sērijas! baigi žēl, ka tik maz sēriju bija. Tāds perfektais 90's seriāls! Tur vismaz tās problēmas tādas reālistiskākas.

Pārsvarā jau uz tādiem mēsliem kā One Tree Hill, O.C. utt. arī esmu paķērusies. Un tur ar realitāti jau sakara mazāk - nolaupīšanas, slepkavības un 100 no jauna atrasti radinieki!

Reply | Parent | Thread


f

(no subject)

from: [info]f
date: Aug. 22nd, 2012 - 10:04 am
Link

ir tikai viena izeja - atrast savai vecuma grupai atbilstošus seriālus. unfortunately, tas gandrīz vienmēr nozīmē bērnus un laulību. tur, kur tas nebija bija jaunā melrose place, bet tas nebija dzīvotājs. nu, vēl ir revenge. bet tagad esmu nolēmusi atsākt skatīties californication :)

Reply | Parent | Thread


mis_sarajevo

(no subject)

from: [info]mis_sarajevo
date: Aug. 22nd, 2012 - 10:25 am
Link

o, es jau arī sava vecumgrupas seriālus čolēju, bet tie tīnīšiem domātie - tie tāds riktīgs guilty pleasure, no kura nevaru atteikties.

Californication ir riktīgi labs. Man ļoti patīkās. Un GIRLS toties it kā par biki jaunākām dāmām, bet tik ļoti reālistiski sasaucas ar dzīvi, ka noteikti ir favorīts!

Reply | Parent


Princese Zeltīte

(no subject)

from: [info]elina
date: Aug. 22nd, 2012 - 06:03 pm
Link

man patika arī šitie - http://www.imdb.com/title/tt0318883/ un http://www.imdb.com/title/tt0238784/
:}
parenthood arī ir ok

Reply | Parent | Thread


mis_sarajevo

(no subject)

from: [info]mis_sarajevo
date: Aug. 23rd, 2012 - 11:25 am
Link

o jā, Gilmore Girls bija vnk superīgs! Logans - vnk perfektais vīrietis! :)

Reply | Parent


wildflower

(no subject)

from: [info]fermenta
date: Aug. 22nd, 2012 - 10:04 am
Link

Nupat es arī noskatījos Teen wolf. Sākām skatīties The Secret Circle (par raganām), pusē apstājoties ar domu, ka pilnīgs sviests, bet pēc mēneša pabeidzām sezonu.
Tīņu seriāli uz kādu laiku ļauj nedomāt ne par ko, pat ja nākošajā dienā ir kauns, ka esi ko tādu skatījis :D

Reply | Thread


mis_sarajevo

(no subject)

from: [info]mis_sarajevo
date: Aug. 22nd, 2012 - 10:26 am
Link

tas tiesa!!!

bet man šķiet, ka Secret circle atcēla. Tāpēc arī nesāku pat čolēt. Lai arī, protams, izskatijās ļoti cerīgi. Teen wolf ir viens no tiem - it's so bad it's good. :D

Reply | Parent