mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-09-20 03:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
p.s. pie ayauayaysaoysdi jeb vellsvinzin kaa tur bija
jo ilgaak te straadaaju, es domaaju, www.digitaria.com, jo vairaak man patiik. esmu impressed. ne jau par to, ko es te daru, bet par to, ko vinji te dara. ir tomeer daudzas lietas, ko latvieshu firmaam buutu jaamaacaas no amiishiem:
1) KAA VINJI STRAADAA (aatrums, precizitaate, atdeve, radoshaa pieeja)
2) KAA priekshnieki izturas pret darbiniekiem (pamaniishana, noveerteeshana, stimuleeshana)
3) KAA darbinieki izturas viens pret otru. neatkariigi no ienjemamaa amata un atalgojuma.

+ viss bez taas stiivaas formalitaates, maaksliigaam pozaam un human factor ignoreejoshiem normatiiviem un aizspriedumiem.neviens nepieveersh uzmaniibu tam, ko tu velc, kaadu muuziku klausies, ko eed, kaa izskaties, bet TAM KAA TU STRAADAA.

tikko konferenchu telpaa iedzeeraam alu, ko bija nopircis viens no priekshniekiem par godu tam, ka visi tik labi nostraadaajushi ieprieksheejos projektus, ka klienti bijushi TIK iespaidoti, ka piedaavaajushi veel citus tuukstoshu projektus...taa nu goda vaards ir sisteema, kas visu laiku attiistaas uz augshu, nevis aiz iedomiibas vai slinkuma iestreegst vienaa punktaa, kaa daudzas jo daudzas instituucijas Latvijaa, saakot ar bazniicaam, medijiem, agjentuuraam, organizaacijaam. Te tajaa drausmiigajaa konkurencee savaadaak nemaz nav iespeejams, ja VISI nedara VISU ko vien var.

prieks taadaa vietaa straadaat. saak gribeeties pilniigi palikt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?