mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-09-04 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SHONAKT ES GULEEJU.atnacu maajaas devinjos nevareeju aizmigt lai gan iepriekshnakt tik stunda bija vaartiijos pa gultu un domaaju aarpraac ka tik nesaaktos miega probleemas; par taadaam ir dzirdeets bet taaadas NEVAJAGNEVAJAGNEVAJAG. atbrauca maajaas sandra&leo; un leo protams metaas taisiit shai smalkaas vakarinjas man jau vinjsh taadas nekad netaisa protams; man vinjsh apeed to eediena druscinju ko es nopeerku pati sev.tad nu es ar piesleedzos pie eeshanas iesleedzaam debisii driimz ko dabuuju biblenee iededzaam sveces eedaam kraasnii ceptu lasi ar pastu un kaktusa augljiem un runaajaam par implantiem...kruushu implantiem un kraaninju implantiem un leo teica ka vinjam bijusi reiz beibe ar kruushu implantiem un tas bijis as if you had a bone and you should keep it high so that some hundred of hungry dogs don't get it. te ja kas teju pusei sievieshu ir kruushu implanti kas izpauzhas loti lielu kruushu veidaa; nu taada nacionaala slimiiba; pamelandersonisms. leo teica ka tie plastic boobs are HARD AS VERY HARD BALOONS.
no riita pamodos vilcienaa paguleeju pa celjam nopirku JAMBA JUICE smoothie...tas ir kaut kas neiedomaajami gards - sashkjaidiiti auglji dazhaadaas kombinaacijaas ar sulu, ledu un sherbetu un "supplementu" (paartikas piedevu kas dod energjiju, proteiinus, tievumu un veel nez ko, taa ar te ir nacionaalaa slimiiba)...taa samixeets viss viendabiigaa masaa...garshiigi bez gala un veseliigi un daargi arii.atbraukshu maajaas, jums uztaisiishu - to manupraat arii ar parastu mixeri.
kameer man taisiija JAMBA JUICE kokteili saaka skaneet perfect blue building.by counting crows. uznaaca taads homesickness...taa dziesma man saistaas ar guleeshanu un skatiishanos griestos valmieras istabinjaa. un tad veel savstarpeeji apspriezhoties es nospriedu ka perfect blue buliding ir visskaistaakaa dziesma pasaulee. visskaistaakaa.

un piedodiet tie kam nerakstu...domaaju vislaik par raxtiishanu bet to sanjemties nevar to laika pietruukst + man izdzeesaas visa mail.va.lv pastkaste un ljauni speeki panjeema arii apollo.lv pastkasti - kur bija arii nelasiiti meili. un nevaru vairs neko paarlasiit un atcereeties kam ir un kam nava atbildeets.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

nu es neljaunojos!
(Anonīms)
2003-09-05 14:31 (saite)
Sveika, te atkal Ieva (ak, nu cerams, ka shoreiz atpaziisi). es neljaunojos, jo es jau tev nerakstu, bet ceru veel kaadreiz uz kaadu memosesiju ar tevi. turies veceniit! ai, nu man ir shis tas, ko tev pastaastiit, bet to tad uz tiem memo laikiem atlikshu.
tagad seezhu un man ir jaaizdomaa skaists jaunums maajaslapai. visas manas PRshchika iemanjas ir veejaa, esmu sapratusi, ka es nevaru itin neko:( taa ir, kad paaraak daudz aizraujas ar studijaam un maz lasa, tad itin neko vairs pats arii nevar uzrakstiit:( taa kaa ja tev uznaak tas bezmiegs (ptfu,ptfu,ptfu, triis reiz klauveeju pa savu koka galdu), tad lasi graamatas:)! heh

(Atbildēt uz šo)


[info]hellcat
2003-09-05 19:16 (saite)
nu johaidii... vareetu padomaat, ka nav iespeejams uztaisiit sev citu kasti! Un kur lai es suutu tev salkanos meilus tagad? Gribi, lai visi sheit tos var lasiit, a?
un es arii nevaru iemigt parasti, daa, viss miega rezhiims ir izjaukts, no riitiem nevaru pamosties, vakaros nevaru iemigt, lai gan tas jau taa vairaak kaa pusgadu, no DP rakstiishanas laikiem :)
vai man tos amazon un ebay linkus Tev arii sheit kopeet iekshaa?
man Tevis pietruukst, vienmeer ar prieku lasu Tavus ierakstus un ceriibaa gaidu, kad vien paraadiisies naakamie :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-09-05 22:40 (saite)
da nee, tagad viss atkal OK! suuti uz veco mail.va. vai uz agnese@digitaria.com

negaudo tu man te nemazam, man te veel jaaiztur, blin. te laiks ir savaadaaks, nevis tagadne, bet taadas konvulsiivas laika atraugas starp pagaatni un naakotni. saproti, ko es gribu teikt? :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hellcat
2003-09-07 22:39 (saite)
nu diez vai kaadam buus vairaak saprotams kaa vien tev pashai, ko tu gribeeji ar to teikt :) es vareetu meegjinaat to izprast, bet tik un taa es to sapratiishu peec savas sapratnes...
un es negaudoju... tik dazhkaart pazheelojos tiiri ponta peec, tu tachu zini, ka neesmu no chiiksteetaaju dzimtas :)) un Tu jau pati arii nee, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-09-08 13:28 (saite)
piezime no manis - eh, ka shodien gribas mest visu darbu nost un iet prom no zinju agenturas. godaataa Jokste LIepupes pagasta nolemusi rakstit par mani sudzibu, jo es, redz, ignorejot opozicijas viedokli MInhauzena muzeja sakaraa. ha, ja tads kadreiz tiktu piedavats:))

agneshka

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-09-08 19:22 (saite)
eu, kruta tevi redzeet!

klau, kas tagad jaunais SAspecs Valmierai? Gintu tak kruta paaugstinaaja, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Terencs
(Anonīms)
2003-09-15 07:37 (saite)
Es jau ar te pa retam palasos, ko ta Krivade sastraadaajuse....e stagad taa padomaaju, kam ir labaak Tev tur ASV pie iistiem amerikaanjiem, vai man te Kirgizstaanaa pie pro-amerikaanjiem...ij nemaz nevari iedomaaties, kaa te viss ir amerikanizeets, cilveeki pat runaa pus angliski, pus krieviski...un vispaar iezemieshiem, ASV ir tada sapnju zeme, kura aatgriezties un atgriezties, jo puse jau tur pabijusi ar teevocha Dzhordzha paliidziibu..
Njaa, bezmiegs man liekas, ir ljaunaakais,,,,pirmajaas nedeeljaas manu miegu no manis izsuuca gulta, odi un karstums, ta anu es domaaju ka guleeju tikai slikti, izraadaas nemaz neguleeju.. :(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?