mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-07-06 08:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shito raxta Sandra (parmainas peec)
Sodien ir 5dienas vakars, bet mums dienas un datumi vairs jau gandriiz neskaitas, ta ka - tada pati darba&piedzivojumu diena ka parasti...
Tikko atgriezos no darba. Tiem, kas ir nesaprasanaa par to, kur un ka stradajam, paskaidroju:
USA sistema ir tada, ka visi "parastie darbalaudis" straada vairakas vietaas pa dazaam stundaam (daleji likumdosanas peec, daleji - laikam tapec, lai neapniktu)
Ta daraam ari mes ar Agnesi: katrai ir 3 darbini.
Agnesei: zaalishu veikalaa (kur vinai sodien lika dariit smiekligu drug test); Bostonmarket restorana pie Erika un McDonaldaa! :)
Mes ar Leo vinu tagad godaajam par McAgnes...
Sandrai; kinieshu fast food restorana; drebju lielveikala un Jack-in-the-box hamburteru eestuvee.
Vispar tas ir baigi labi, ka tagad ir kaut kadi darbi atrasti, bet, protams, jaturpina mekleet citas vietas, jo shajas neko ipashi lielu nopelnit nevar, ka ari nekad nevar zinaat, cik ilgi mes tur varesim straadat...
Tiem, kas jautaja par Leo un vina maju/masinu u.tml. - Leo ir 45-gadigs dzeks ar maaju-miskasti; dzives filosofiju "U must do what your body tells U to do" Un Leo body parasti saka, ka vajag atpusties, relaxeties un vispar parak nesaspringt...
No vienas puses - baigais bohemists, bet no otras - vinsh ir 100%vienmer priecigs un liek visiem citiem ari priecaties un smaidit, ta ka mums iet jautri :)
Leo mashina ir melns BMW, kam netaisas ciet prieksejie logi, bet toties ir luuka jumtaa...
un vispar - tagad mes ejam guleet, jo esam piekusushas, paedushas vakara devu saldejuma un - galu gala - rit taksh darba diena!!!
Ak, beautiful California...zinat ko, NEKAD NEKAD NEKAD nebutu iedomajusies, ka shis USA brauciens izvertisies taads...Bet neko, dzivas esam un having fun ka nekad agraak...:)
Cau visiem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?