mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-07-06 08:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
back_again
taa. pagaidaam man veel nav daudz ko dariit, taadeelj saak atgriezties filozofiskaas skumjas dveeselee, no kuru maakonja gribeejaas tikt prom, braucot uz shejieni.

patiiriiju Leo maaju shodien. meegjinu sevi nodarbinaat lai nesagruziitos, brr.

cilveeku mijiedarbiiba pasaulee notiek triis veidos. 1) logjiskaa (uz vajadziibaam balstiitaa) 2)sentimentaali emocionaalaa (uz impulsiem un veelmeem balstiitaa) 3) speelju veidaa (kaut kaadu idiotismu dziita) man riebjas tas treshais veids, es tur negribu piedaliities, negribu. negribu. negribu.

detaljaas neiedziljinaashos, bet to speelju veidu parasti raksturo izteicieni -kaapeec tu esi tik nopietna, take it easy baby take it easy. es necieshu, kad man taa saka, es esmu kaada esmu, luudzu nekad man taa nesakiet.

un sorry par filozofiju :) te tam nevajadzeeja paraadiities, bet nevienam uz to nekaa nav jaareagjee. Sandra dabuuja darbu vienaa lielveikalaa, tagad ir prom.man darbs vakaraa. cau.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

tieshaam zheel
[info]hellcat
2003-07-10 23:56 (saite)
Es biju domaajusi, ka tev tomeer ir labaaks noskanjojums, bet nu nekas, katram jau jaaiziet dazhaadiem dziives momentiem cauri, nevar jau taa vienmeer ar smaidu uz luupaam.
Un filozofiju lasiit vismaz man ir interesanti, taa ka par to nesuudzos :))
Un zini, man tomeer prieks, ka tad, kad tu atbraukusi, tev nebuus taas mikimausha ausis uzaugushas un tu neteiksi, cik taa amerika ir superiiga :))

(Atbildēt uz šo)

greets ari from mee
(Anonīms)
2003-07-11 16:32 (saite)
haiz da girls@! nevaru vien noshausminaties par jusu piedzivojumiem, tas izklausaas " live for the moment" , bet ja uz to aicinatas, tad ielieciet tikai 4 robaa un aiziet!

kada valoda runa meksikanis, iznjemot anglju?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

p.s.
(Anonīms)
2003-07-11 16:34 (saite)
this is da me (Runcha)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

salam!!!!
(Anonīms)
2003-07-14 16:28 (saite)
Hei you!!! :) Sveicieni no LIepaajas!!!
jau treso reizi, kad es aizeju sauloties uz jurmalu, tiesi apmacas debesis... man nav lemts laikam!!! tomer man beidzot atveeraas meils, jupiii
Es jau zinaju, ka neesi robots, kas var necivleeciigi uzbazties citiem ar kaut kaadu pardodamo stafu. tas ir tikai normali, ka aizgajat. manuprat tie cilveki ir nenormali, kas tur brauc jau 9. vasaru. nu labi, es gan nezinu kaa tiesi tas ir, bet es stabili zinu, ka es nekad kaut ko taadu nedariitu!
tapec keep on having fun. es jau te ari galiigi nekomerciaali dziivoju - atpuushos un iipasi neparpuuleeju sevi, visu laiku mekleeju iemeslu, lai neiesniegtu cv uz kaarteejo paardeveeja amatu, neko citu te liepajaa nepiedaavaa! pariit varbuut bruaksu uz maxlinieku pleneeru Priekulee, he hee, nesmejies, es te tagad ar maakslu nodarbojos, taisaamies filmeet filmu ar didzhitaalo kameru un es te iefiltreejos pedenes dizaina studetnu viduu un vispaar.
un par tiem filozofiskajiem praaatuljojumiem .. tu gan jau nojaut, ko es domaju ..:P
NEbeidzu priecaaties par virtuaalo sakaru existenci - kaut kas tajaa 21.gs. tomeer ir arii kolosaals!!!
Yeah baby, asaru krelles pietaupi tam prieka mirklim, kad atbrauksi maajaas!!
starp citu, muusu daaavanas atveeri tak, kaa patika???!!!
Eh, man te viss ir ar smiltiim, domaaju, tu saproti kaa tas ir :)
LAbi, pagaidaam!
JJ

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: salam!!!!
[info]mis_california
2003-07-14 20:35 (saite)
eu, forshi arii no tevis dzirdeet, yeah!!!

juusu daavana: viltnieces juus esat! pa briivu uz US atbraukt sagribeejaat, ja? tagad juus esat kalifornijaa, 15 minuutes no okeaana, vai juuti? :)

bet viss tiek likts lietaa, veederaa un ap kaklu, PALDIES :::::: ))))))))

kad tu brauc prom? vai brauc vispaar? un es nezheeliigi priecaajos BEIDZOT khm khm kaut ko no tevis dzirdeet vecaa maita maaxliniece! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

sveicieni no Daanijas
(Anonīms)
2003-07-16 16:29 (saite)
aarpraac, es te taa palasos un man taisni vai jaasaak leekaat no laimes, ka man shitais Daanijas brauciens viens taads liels fuflo vien ir (lai gan vel neko nevar zinaat).
kaapeec Sandra straadaa lielveikalaa? vai ta tikko vinja veel nestraadaaja kjiinieshu restoraanaa? jums laikam taas lietas tik atri mainaas, ka es nespeeju izsekot liidzi. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?