([info]mirdzums) rakstīja,
@ 2015-03-17 18:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kamēr Didzis guļ atradu nosaukumus bērnībā redzētām filmām, kuru ainas man joprojām ik pa laikam ieņirb prātā. Kaut kad šīs filmas būs jādabū. Laikam steigties nav kur, jo lielākā daļa ir pārāk brutālas vai trulas, lai rādītu Didzim, bet bez viņa filmas skatīties ir gandrīz neiespējami. Bet, ja godīgi, es īpaši labi nevienu no šīm filmām neatceros. Mans prāts tās visas ir sajaucis kopā. Un tomēr no agras bērnības visvairāk prātā tieši filmas vai multenes arī ir palikušas, bet tas laikam nav nekas pārsteidzošs, ja mani audzināja televīzija.
Te ir saraksts, kuru šodien izveidoju.
-Dark Crystal
-Land Before Time
-Clash of the Titans
-Escape to Witch Mountain
-Return from Witch Mountain
-Legend
-Cave of the Golden Rose- Fantaghiro
-Willow
-Dragonslayer
-Excalibur
-Black beauty
-Legend of Galgameth

Vienas nosaukumu man nesanāca atrast. Tā bija par trijiem vai vairāk bērniem, kuru vēlēšanas piepildīja.. kaut kas. īsti neatceros kas. Šķiet, ka viņi parasti vēlējās lidot, viņiem uzbūrās lieli balti eņģeļspārni. Vai kaut ko tādu atceraties?

Tad vēl ir tā noteikti ne bērnu filma, par kuru es ik pa laikam domāju, bet jau gadiem nav sanācis šīs filmas nosaukumu atrast. Tā ir par sievieti un viņas brāli (?), kuri nonākuši cietumā. Viņa sieviešu korpusā, viņš- vīriešu. Atkal satiekas viņi tikai filmas beigās, kad, šķiet, viņus abus nošauj. Filmā vēl bija viena cietumniece, kura nemitīgi dzied Džoplinas "Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz". Citas cietumnieces slēpj sev kājstarpēs konservu atveramos, jo tie cietumā ir noderīgi, bet nav atļauti.
Zināt nosaukumu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?