i'm a big big girl in a big big world..
 
6th-Sep-2014 10:15 pm
Šodien izteicu minējumu, ka meita kuru katru brīdi sāks patstāvīgi iet, jo jau kādu laiku par labāko pārvietošanās veidu uzskata staigāšanu uz ceļgalem. Un tas brīdis pienāca vakarpusē - viņa palaida vaļā rokas un spēra savus pirmos brīvos soļus. Kā izskatījās, visu atlikušo vakaru īsti nespēja noticēt tam, kas viņai sanācis. Stāvēja neturoties, mēģināja iet (= kontrolēti krita) un skaļā balsī priecājās par saviem panākumiem.

Dēls (4,5) jau pāris mēnešus nav noraujams no grāmatām un tiešām tiešām lasa. Turklāt pa vasaru ir palicis daudz spēcīgāks. 2 mēneši prom no bd pa lielam foršā lauku un draugu, un savā vaļā režīmā un peldēšanā, un ēverģēlībās bija to vērti.

Un es vēl joprojām mulstu, kad man jautā, kā man iet. Sāku stāstīt par bērniem. Un cenšos šo savu netikumu labot.
Comments 
6th-Sep-2014 11:17 pm
Tev iet labi! :) Vai pat lieliski!

Tava ikdiena tagad (vismaz līdz rudenim) pilnībā saistīta ar bērniem, tāpēc normāli, ka stāsti par viņiem. Vienīgais vari vairāk stāstīt tieši par to, cik forši ar viņiem jūties, nevis ko tieši viņi dara.

Un lasīšana ir VAU! Apsveicu Tavu dēlu! M vēl tā pa īstam (t.i. izmērāmos apjomos) nelasa, neinteresē pat patrenēties, jūtas nedroši, ja piedāvāju kaut vienu vārdu izlasīt. Burto, lai gan prot izlasīt arī tāpat.
7th-Sep-2014 12:31 am
Man ar meitu beidzot sāk izstrādāties kaut cik sakarīgs dienas ritms, un tas baigi atvieglo ikdienu un arī man pašai sniedz sajūtu, ka beidzot "i can do it". Ka tieku galā.
7th-Sep-2014 12:39 pm
Kas bija mazliet negaidīti - K pāreja no 'teorētiski māku burtot, bet nav ne mazākās intereses' uz 'lasu visu kas ir redzes lokā pat ja mani no tā aktīvi rauj projām' notika burtiski pāris dienu laikā - burtojot komiksu "skaņu aprakstus" (visus toss BRRR BAMM ŽVĪKS) vienu brīdi nonāca līdz zilbju principam, un tad čakras atvērās.
7th-Sep-2014 08:34 am
Man patīk, kad tu stāsti kā iet taviem bērniem. Tiešām. :)
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:06 pm GMT.