302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
@ 2021-12-04 02:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:working
Mūzika:Alphaxone - Ghost Machine: Derelict
Entry tags:bullshit, personal

Skatoties uz šobrīd notiekošo vājprāta sacensību starp Minsteres anabaptistu otro, papildināto izdevumu un entropijas kultu (linki nav nepieciešami), varu tikai pievienoties šī anonīmusa viedoklim:

No [info]saka_taisniibu2 sarakstā uzskaitītajiem 18 punktiem kategoriski nepiekrītu 8, ar niansēm nepiekrītu 7 un ar niansēm piekrītu 3, līdz ar to mana attieksme pret pirmo nenāk no akla principiāla antagonisma, bet gan no vispārīgām antipātijām pret putojošiem fanātiķiem un specifiskiem iebildumiem pret jau n-tās reizes iztirzātiem desiderata. Par manu attieksmi pret otro man, domājams, pēdējo dienu gaismā nav neko papildus jāpaskaidro.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-12-04 11:25 (saite)
Ņem vērā, ka tu dzīvo civilizācijā, kuru par visiem 100 uztaisījuši "tradikāļi" un tu vēl ar vien lieto visus viņu radītos labumus, tajā skaitā morālo sistēmu, ka neļauj tevi nodauzīt līdz nāvei. Tu esi nērds un jā, piemēram, dzīvotu starp nēģeriem, viņi tevi jau sen būtu izdrāzuši un apēduši.
Tas tik tā, lieta ko atcerēties, pirms skatīties tālajā drosmīgajā nākotnē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-12-04 11:56 (saite)
Es visādā ziņā novērtēju civilizāciju, kurā dzīvoju. Man tikai tā galvenokārt ir vērtīga kā droša, stabila un funkcionējoša atbalsta struktūra kaut kam nākamajam. Starta platforma ceļam tālajā, drosmīgajā nākotnē, if you will.

Līdz ar to pašu man gan arī ir samērā vienalga par tādiem "18 programmas punktiem". Ja kāds ap starta platformu pēc notikuša starta grib izmantot kā lielu un līdzenu virsmu viensētu celšanai, lai jau. Uz mani tas vairs neattieksies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-04 12:28 (saite)
Neizlasīju tos viņa punktus un ne katrā finesē piekrītu Krišam, bet viņam sirds ir pareizajā vietā. Viņš intuitīvi saprot, kas ir pamatā mūsu labajai civilizācijai. Tev, kaut arī vecākam un pieredzējušākām, liekas šīs intuīcijas mazliet pietrūkst, tāpēc vai atļauties teikt, ka tas iekš kā esam, ir tikai "platforma" kaut kādiem random fantāzijmērķiem. Jums ar Ctulhu pietrūkst realitātes izjūtas un spēja skatīties perspektīvā. Jums tikai gribās jaunas rotaļlietas. Pieaudziet vienreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-12-04 12:33 (saite)
Fantāzijmērķi nav fantāzij–, ja tie tiek realizēti. Tie ir lieli mērķi, līdz ar to ik pēc nedēļas prasīt, vai tie ir sasniegti, ir bezjēdzīgi, bet kā insaideris un pragmatiķis varu tev teikt, ka par fantāzijām (kas man kā SF&F patēriņa veterānam, principā, gluži labi iet pie sirds) es runāju atsevišķi no šī visa.

That being said, man nav nekā principiāla pret Kriša vēlmi pēc latvisko amišu komūnas vai kā tamlīdzīga. Lai iet un ceļ savā nodabā, es nebūšu starp tiem, kuri centīsies piedirst viņu akas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-04 12:39 (saite)
Tu esi no tiem, kas grib celt babilonas torni un tevi nepiš, ka tas sagāžoties sažmiegs apakšā esošos, tāpat kā ingmeru nepiš, ka viņa velkamētie mežoņi slepkavo SVEŠUS bērnus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-12-04 12:40 (saite)
Bābeles tornim apakšā vajag lielu raķešdzinēju ķekaru. Man nav vēlēšanās neko gāzt un žmiegt, I want my escape velocity.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-12-04 17:12 (saite)
Un reaktoru viņā iekšā un masas plūsmas armatūru. Būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?