gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''kthere isn't anything exclusively "white" about it, nor is crime somehow inherently "black".''

Yes, there fucking is. Gribi, lai es vēlreiz atrodu linkus un Londonas vai Lionas grautiņiem, to epicentriem, rasiālo sastāvu? Tur pat bija heat maps. Gribi lai vēlreiz atreferēju oficiālas us.gov saitu statistiskas par ''black/on/white/on black vai white on white/black on black kriminālstatistikām?
Laikam ASV ir vienīgā valsts, kas vēl šo svarīgo statistiku apkopo. Pidropā tas ir AIZLIEGTS, jo 'feelz before reeelz'. Pat cenzus no EU politikas ir izskausts tāds un mēs pat nekad nezināsim, kuri ir tie smerdeļi, kas visvairāk smakas taisa, lai gan visiem tāpat zināms, Vismaz tām ģimenēm, kuras ar mačetēm tika sakapātas, cuz imma liek feelz liek iiiit, sheeeeit.

Dabiski,ka ziloņkaula torņos dzīvojoši tu, tam uzliek pinpi ar lielu priboru, jo zini, ka sekas tev nekad nedraudēs. Un pat ja draudēs, tad pietiks finanses, lai aizbēgtu uz kādu drošāku zemi, kur niggeri un mudslimi vēl netiek ielaisti. Good call.

Tava paranoja par ''rasu kariem'' ir kaut kas, par ko tev jāvēršas pie psihiatra. Šobrīd ir kari par nāciju un kultūru, pat fizisko arhiteknonisko valstu, izdzīvošanu.

Savukārt konfederātu karoga banošana bija pilnīgs demaršs attiecībā uz apmēram pusi ASV oriģinālo settleru pēctečiem. Tie, kas noliedz savu vēsturi, nav nākotnes.
ASV pilsoņu karš ir sarežģīta lieta. Tur nav ''labo'' un ''ļauno'', bet tieši to cenšas panākt liberastu konjunktūra - pasludiāt vienus par demoniem, otrus par eņģeļiem, jo tas atbilst partjas līnijai.

Lūdz pie Ates un viņa pravieša Godkinsa, ka nenotiks kārtējā radikalizācija no vēsturisko tautu puses. Jo tad, kad tā NOTIEK, tu zini, kas gaida Eiropu un tādus kā tu. Vari preventīvi kravāt somiņas, lai muktu uz kādu Jaunzēlandi vai vēl nomaļākām vietām.
Tam šobrīd sāk gruzdēt reāls pamats, pie kā JŪS paši esat vainīgi.IQ too low or smth.

Mērenība laikam nav cilvēces mērs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?