302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
Jā, es izlasīju Tevis sacīto. Tiktāl, cik runa ir par reālu bēgšanu no rajoniem/teritorijām ar augstu noziedzību, "white flight" ir nekas cits, kā vispārīga došanās projām no šādām teritorijām anywhere where people don't want to live in high-risk areas; there isn't anything exclusively "white" about it, nor is crime somehow inherently "black".

Savukārt manis teiktais arīdzan ir spēkā (un daudz mazāk aprunāts), novērojams realitātē (sk. dažādos paramilitāros grupējumus ASV un kopīgās iezīmes to ideoloģiskajos profilos), un šajā gadījumā ir runa par cilvēkiem, kuriem "rasu karš" mēdz būt ne tikai paranoidāli noticēts un gaidīts, bet pat vēlams (the South will rise again, etc., etc.). Pēdējos gados konfederātu karogs tur bija pamanījies kļūt par tik neslēptu naida un neiecietības simbolu, ka pirmo reizi ASV vēsturē tika pieņemti federāli mēri pret tā demonstrēšanu.

Par islamu, kristietību utt. es Tavu domu aptuveni noprotu, I'll leave it at that for now. Nav jau tā, ka islams man jelkādā veidā simpatizētu, līdz ar to strīdam šādā formātā no manas puses pat īsti nav pamata.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?