gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Korāns ir galvenā un vienīgā islama grāmata un džihāds tajā ieņem primāru lomu. Neviens muslims to neapšauba. Caur zobiem pausta diplomātija, lai nomierinātu infidelus ir tikai liekuļošana for the sake of konvenience, par ko liecina manis minētā attiksme pret francijas teroraktiem. ''bet viņi apbižoja pravieti, tāpēc vispār jau paši izprovocēja'' Tas nav fringe viedoklis.

Man godīgi sakot ne pārāk interesē kārtējās prognozes, jo tās jau notiek pārāk ilgi bez nozīmīga seguma. Speciāli šai tēmai veltītu ierakstu gan labprāt izlasīšu.

Par pēdējo, nu tavs breinvašings labi strādā, ko es varu pateikt. Ar jēdzienu ''white flight'' sākotnēji saprata fenomenu ASV, kur vietējās anglo/ģermāņu etc. populācijas bija SPIESTAS pārvākties uz citiem rajoniem, jo, tajos, kuros tie vēsturiski bija dzīvojuši, kļuva parāk bīstami, jo pārāk liels melno īpatsvars neizbēgami noveda pie nopietni paaugstinātas kriminalitātes, formēšanos bandās un visu no tā izrietošo. Tu pārmet cilvēkiem par to, ka tie vēlas savai ģimenei drošību, nerespektējot melno ''kultūru''? Wow!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?