302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
Pirmkārt, ja man kā "karojošam" "jaunā tipa" ateistam un antiteistam nākas šūpot galvu par frāzes "nav tādas lietas, kā mērens islams" nepamatotību, tad kaut kas tur nav kārtībā. Eiropā un ASV ir pa pilnam islamticīgo, kuri strādā valsts skolās, slimnīcās, zinātniski pētnieciskajās iestādēs, likumdošanā utt., un man būtu jāsecina, ka viņi visi ir fanātiķi, kuri kuru katru brīdi lauzīs no bruģa akmeņus vai izies publikā ar šahīdu jostām? Where is the evidence to that?

Otrkārt, interesanti, ko megakorporāciju elite var iesākt ar nabadzīgiem un beztiesīgiem iedzīvotājiem? No tiem sanāk slikti patērētāji (jo tie nevar atļauties lielāko daļu šo korporāciju uzņēmumu ražotās produkcijas) un tie nav vajadzīgi arī kā melnstrādnieki (jo strauji zūd pati vajadzība pēc nekvalificētiem melnstrādniekiem), savukārt nodrošināt šiem cilvēkiem upwards-mobility caur kvalifikāciju un izglītību ir kas tāds, ko labprāt redzētu sākam notikt arī es.

Visbeidzot, protams, jāpiebilst, ka es atbalstu contingency plānus attiecībā uz reālu teroristisku organizāciju iespējamām aktivitātēm, es tikai vēlētos norādīt, ka tām ir ļoti maz sakara ar 99.9% miermīlīgo imigrantu. Var strīdēties par to, kādās sociālās mobilitātes un integrācijas programmās šos cilvēkus iesaistīt un kādos veidos to vislabāk darīt, bet es neredzu pamata histērijai un nacionālisma bungu dauzīšanai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?