gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''Problēma ir ar pašu izvēli "pielūgt" (sk. augstāk) un to, kā tā formē pasaules redzējumu.''

Analoģiski ar mani. Es problēmu redzu nevis ierindas ateistos, sadzīvē, bet tas kādu pasaules redzējumu tie proponē. Morāls relatīvisms un vairāk kā izteikts kulturāls/nacionāls mazohisms, kas iet ar to korelējošā džentlmeņa komplektā, gandē kopā arī to cilvēku dzīves, kas neatbalsta viņu uzskatus, jo mūsdienu Eiropas (īpaši Rietumu) politiskā elite ir izteikti biasēti ateistiska.

Es par tādiem nebalsoju un pieļauju, ka pietiekami liela elektorāta daļa arī Vakareiropā to nedara, bet tā kā viņi ar savu populismu nogrābj low hanging fruit (vietējos low/under classus un visus tos nig-nogus, ko paši importē iekšā), plus pilsoņu karš vēl nav uzliesmojis pa īstam, tad pagaidām turas uz ūdens. Nedomāju ka ilgi.
Pie tam problēmas pēc sociālās katastrofas Eiropā jau nebūs viņiem, kuri aizbēgs uz labi apsargājamām villām, līdzīgi kā Melnā Mēra laikā to darīja aristokrāti. Sūdi būs lower middle/middle class eiropiešiem, kas redzēs mačešu bandas savā neiborhūdā un katastrofāli zemas algas, jo ķirzakfeisi aļa Rompejs būs i kāpostu norāvuši i pametuši kuģi ap to laiku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?