loluuu ([info]loluuu) rakstīja,
Domā par piegādi kaut kur sākumā, pie preces apraksta? It kā ir beigās, pie pasūtījuma noformēšanas to var izvēlēties. Par to, ko var dabūt- ja ķemme nav krājumā, to nevar redzēt veikalā. Vienīgi varētu ielikt piegādes termiņus tīri- cik kurš veids prasa.
Par PVN- neesam vēl sasnieguši šo slieksni:
No likuma par PVN: "(5.3) Fiziskās vai juridiskās personas un šādu personu ar līgumu vai norunu saistītas grupas vai to pārstāvji var nereģistrēties Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā un nemaksāt nodokli valsts budžetā, ja to veikto ar nodokli apliekamo preču piegāžu un sniegto pakalpojumu kopējā vērtība iepriekšējo 12 mēnešu laikā nav pārsniegusi 10 000 latu. "
Par to, ka cūkas nešauj speciāli, ieliku. Dod ziņu vai var saprast :)
Vispār gribas jau mazliet ar šo visu kliedēt pastāvošos uzskatus par medībām- ka tā vnk var nošaut zvērus- nea! Tā ir sacensība, kurā uzvar stiprākais, un medību ētika nemaz arī nepieļauj pārlieku svaru kausu nosvēršanos uz kādu no pusēm, jo tad arī dabas līdzsvars būtu izjaukts un drīz vien nebūtu ko medīt, un cilvēkiem ko ēst. Un fakts arī, ka mazās cūciņas nemaz nav derīgas- viņām pārāk mīksti sariņi. Un mednieki arī tādas nemaz nešauj, jo viņām vēl jāaug. Un sivēnmātes nešauj.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?