Mimi ([info]mimi) rakstīja,
@ 2003-12-22 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Milestibas nav
Varjaubuut, ka tas tagad izklausiisies taa paaraak pateetiski un banaali, bet tads nu ir man secinaajums, ka miilestiibas nav...ikdienas darbu un probleemu guuzmaa.
Nee nu tieshaasm, taa ir. Miilestiiba var pastaveet tikai jautros tusinjos, komandeejumos un citos lja lja pasaakumos. Tiko saakaas ikdienaa taa ir rutiina un tad ir chau. Iipashi jau viirieshiem .Vinji gaida kaa mazi beerni to kraasainos briinumus, pasacinjas. Taapeec esmu skaidri noleemusi arii dziivopt peec shii principa - dziivot ikdienaa un dziivot miilestiiba atsevishkji, jo diemzjeel, diemzjeel..
Es visulaiku nenormaali ticeeju. Ticeeju katram vaardam , katram skatienam. Mulkjiigi, bet fakts. Ja godiigi es uzskatu, ka skolaas vajadzeetu maaciit taadu priekshmetu kaa miilestiiba. Respektivi, lai cilveeki jau zin ar ko buus dariishana un tad lai ir ieprieksh briidinaati, cik skumiigi var buut. Nevis tu tici, miili, ceri, gaidi un paliec ar piekakatu cepuriiti.
Shoreiz taa depresiivi anaaca, bet tas nemaz nav slikti, jo labaak lai atveras, nekaa ka tu visu muuzju taads ziloniits staigaa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?