Eva ([info]milk) rakstīja,
@ 2010-09-27 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms es rakstu šo ierakstu, es gribētu skaidri un gaiši pateikt - man riebjas filma "Krēsla".

Tātad, dēļ tā, ka man nav, ko darīt, es esmu sākusi skatīties divus vampīrseriālus. Pirmais ir "True Blood". Man nepatīk, ka tur nav smuki vampīri, lai gan tas, eh, Ēriks, ir tīri ņemams (esmu tikusi līdz pirmās sezonas beigām). Čiksa, kas ir galvenajā lomā arī nav smuka + tā viņas melnā draudzene ir kaut kas drausmīgi pretīgs. Man patīk, ka šajā filmā ir ļoti daudz kinky un rough seksa. To tā patīkami redzēt. Ā. Un 100 balles tam, kā mirst vampīri, kad viņiem iedzen koka mietiņu sirdī. NICE! Ā. Un man drausmīgi riebjas tas akcents. Nenormāli kaitinoši.

Otrais seriāls ir "The Vampire Diaries". Tātad šīs romantiskaš vampīrsāgas galvenais trumpis ir (sirsniņas fonā) Deimons jeb ļaunais vampīrbrālis. Ja es būtu tās lil čiksiņas vietā es būtu all over him jau pēc pirmās iepazīšanās (ģībstu un palieku slapja). Es parasti kautrīgi pie sevis smaidu, kad viņš parādās ekrānā. No otras puses, šajā seriālā man nepatīk tas, ka nav seksa. Nav arī forši asiņainu ainu un viss tas stāsts ir tik ultra cheezy, ka weh. Tas, kas man patīk ir Deimons, mmmm. Un man arī patīk tā galvenā čiksa, bet tad, kad viņa ir evil un bitchy, nu kā Katerīna. Ja es būtu lesbiete I would do her. Tieši manā gaumē.


Vispār es labprātāk skatos to "The Vampire Diaries", jo tas man atgādina laiku, kad es skatījos Bafiju un biju samīlējusies Spaikā (nevainojiet mani, man bija 12 gadu, tā notiek).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?