mikijpele ([info]mikijpele) rakstīja,
@ 2009-06-18 23:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: depressed

LPA pārdomas
Protams, ka IeM nebūvēs pati nekādas villas, galvenā doma ir lēti nopirkt ekskluzīvu zemi ar atļauju būvēt šīs ēkas. Un nepalīdz neviena runa, ka Aizsardzības akadēmija to nepieļaus, jo jebkuram, kurš ir redzējis teritorijas plānu no augšas ir skaidrs, ka šeit var uzbūvēt pa kādai jaukai villai arī netraucējot aizsardzības akdēmiju. Turklāt zemei topošā Brīvības ielas dubliera - satiksmes artērijas tuvumā cena vēl dubiltojas... Kauguru koledžas zeme jau praktiski ir izlikta pārdošanā un to pašu plāno izdarīt ar LPA zemi...

IR ļoti muļķīgi salīdzināt, ka LPA likvidēšana būs tas akmens, kas palīdzēs saglābt LV finanŠu sistēmu. Šī sistēma jau ir sabrukusi un ir jābūvē jauna, pietiek uz finanšu sistēmas reanimācijas rēķina ēnu valdībai īstenot savus mantkārīgos plānus :)

Un vēl viens jautājums - kamdēļ IeM brīdī, kad LPA izglītoja visus nepieciešamos speciālistus vajadzēja atsevišķi radīt POlicijas, Robežsardzes un Ugundzēsības koledžas? Vai tas nav vienkārši plāns, kā nekam nederīgus ģenerāļus iekārot siltās vietās... Zivs pūst no galvas un Iem var sakārtot tikai profesionālis, kas iepriekš nav strādājis tās pakļautībā esošajās iestādēs, profesionālis, kas ar vēsu galvu var palīdzēt salikt visu pa plauktiņiem, nevis tērēt nodokļu maksātāju naudu (MANU tajā skaitā) personīgo ambīciju īstenošanai, kā to dara tagadējā Iekšlietu ministre :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?