miira ([info]miira) rakstīja,
@ 2006-02-07 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pērku kristietību par Ls 25.

Pērku ikvakara, ikdienas komunikāciju, sakarīgas un pašas par sevi eksistējošas sarunas angliski, dzīvesstāstus, dzīvesstilus, komunālā dzīvokļa un kopmītnes istabas pieredzi, ģimenes un kompromisu treniņu, pārmaiņas, iespēju realizēties.

Sākumā baigi. Nekomunikācija. Smags klusums, garas pauzes. Pārvākšanās depresija, asarīgs pārgurums. Kucēns uzrāpās gultsaugšā un bikli kustināja purniņu. They don't like me. I'm outsider. Es taču esmu uz citiem noteikumiem.

Bet tad, pirmajā naktī, mācoties pierast pie bruģa un istabas trokšņiem, vienā mirklī apjautu, ka tam nav nekāda sakara ar mani. Ka šajā istabā jau pirms tam katram sava pasaule, un to sadurmes ir sāpīgas.

Un - galu galā - vai tad tā nav manis pašas pieredze, ka īgni cilvēki beigās kļūst par maniem dzīves sirdsdraugiem, bet friendly tauta viļas manī, līdz ko es vairs neesmu tas mūžam pieejamais jokplēsis?..

Latviete, krieviete, indietis, ukrainis.

Ukrainis te ir vadonis. Householder. Mute. Cilvēks, kurš palīdzēs visiem, bet tajā pašā laikā ārkārtīgi neiecietīgs pret citu personiskajām izpausmēm.

Meitene ir dievticīga. Acis, ķermenis, kustības, vārdi, pat skumjas pilnas ar mīlestību. Sakarīgs cilvēks. Klusa, bet atvērta. Tagad aizvērta. Ukraiņa māsa liekot izvēlēties - meitene vai viņa.

Indietis. Angļu valoda. Visprātojošākais cilvēks no šiem 3 kristiešiem. Kā jau - piedzimstot par Hindu, topot par kristiāni. Izstāstīju par Hare Krišna. Aizfilozofējāmies.. Istaba ar citiem aizpeldēja.

Es. Scientific mind. Nepieskaitāma. Atvērta visam, pat Dievam. Ar biezu sienu. Norūdīta pret cilvēku savtīgajiem izgājieniem. Nejūtīga pret sitieniem un būri. Emo stipra, bet nestabila. Ķerot krāspilnus kadrus dzīves filmai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shi
2006-02-07 12:06 (saite)
patika

(Atbildēt uz šo)


[info]laciz
2006-02-07 23:21 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?