18 September 2022 @ 07:34 am
Limitless  
Būtībā dzīvē viss ir pačiešams un izdarāms, ja pietiek spēka. Tā ka viss, ko dzīvē reāli vajag ir spēks. Un man gribas ticēt, ka cilvēkam ir bezgalīgs garīgs spēks, ja viņš atkratās no savām prāta ņerkstulīgajām važām. Vajag ēst makreli un dzert vitamīnus, un gulēt, un tad prāts labi nēsāsies ķermenī un taisīs baigo fusion garīgo enerģiju, lai visu var izdarīt.

Tātad būtībā, ja gribas/vajag dzēvē izdarīt lietas, tad ir jāparūpējas, par ķermeni, jo tikai viņš var labi galvu iznēsāt.
 
 
( Post a new comment )
krēpjlācis: nr2[info]nistagms on September 18th, 2022 - 02:49 pm
Vārdu sakot, gandrīz visu var izdarīt, ja esi daudz maz fiziski / mentāli vesels. Tam es piekrītu. Tikai ar makrelēm, vitamīniem un miegu visiem var nepietikt.
(Reply) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on September 18th, 2022 - 03:35 pm
Par rūpēm par ķermeni - ļoti, jā. Nesen, kad klausījos lekcijas par to, kā uz prātu skatās no kognitīvo zinātņu perspektīvas, pasniedzējs tā arī teica, ka vispārīgu prāta spēju uzlabošanai nav īpaši daudz līdzekļu, un tie kopumā ir visai triviāli - ēst, gulēt kustēties. Bet, kā rodas tas dzīvinošais spēks - tas, man liekas, ir diezgan noslēpumains process.
(Reply) (Link)