19 August 2022 @ 10:29 am
 
Vibe: seedeet parkaa uz solinja kaa noziedziniekam, eest aukstu siera bulku, dzert kefiiru un gaidiit pusotru stundu, kameer bubix 'iedziivojas' nursery bez manis.

Only when you have kids you realize how fucked up the system, the city, the modern ambition is, although it's trying..

I want to do the sort of girl bossing where job is my least priority, where I can build my paradise universe of child wellbeing, of warmest home, of concise motherly and feminine excellence of nutritive unconditional and unceasing love.

I don't want to keep up with the world and dread losing my cog slot. I want to multiply My world and be the boss and servant of love.
 
 
( Post a new comment )
mapats[info]mapats on August 19th, 2022 - 01:36 pm
Sapnis ne sieva. Dodiet divas :).
(Reply) (Link)
J. S. Badger[info]217 on August 19th, 2022 - 03:52 pm
varbūt var lēnām pārkvalificēties uz kkādu remote job vai uztaisīt savu biznesu, jo tas noderēs arī vēlāk, kad sāksies skola un skolas brīvdienu būs vairāk nekā darbos brīvdienu, pat ja sadala uz diviem un nekad neņem brīvdienas vienā laikā, kas ir depresīvi…..

pat mums ar 4gadnieci, kad ies skolā tagad ir tā, ka plānojam, ka, piemēram, R. strādās no marta no mājām, un es tad varēšu ņemt 9-5, un viņš varēs sīko aizvest/atvest no skolas un pieskatīt līdz 5, kad es būšu mājās, un brīvlaikos arī, lai nav jāmaksā par drausmīgi dārgajiem holiday clubs…
(Reply) (Link)