24 November 2021 @ 10:52 am
Noriets.  
Karoče viss jūsu grandiozais liberālisms, tolerance un iekļautība tiek atsviesti trejdeviņos viduslaikos, vai pat tumšā, saltā, dūņainā pre-universe, ar jūsu velnešķīgo dalītāja attieksmi pret nabaga antivakseriem. Kas būtībā nozīmē ka jūsu liberālisms was a sham all along. Ekspozē!
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on November 25th, 2021 - 05:12 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Nu es bērna sakarā lasu "Vaccines, Autoimmunity, and the Changing Nature of Childhood Illness" by Thomas Cowan, un jau šausminos par vakcīnu paviršumu un bīstamību, ar ko jau pietiek lai negribētos sevi speciāli bendēt.. nu un tad protams visas ekstra coronas vakcīnas fīčas.. lovely!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 05:37 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Grūtniecība ir viens moments, par ko reģistrējot vakcīnas nevarēja būt nekādas skaidrības, jo gluži dabiski nebija pagājuši 9 mēneši. Fakts, ka ar visu šo vakcīnas tika palaistas un rekomendētas arī grūtniecēm (kaut gan sākumā īpaši nerekomendēja) jau vien ir giant blunder. Bērnus potēt arī ir neloģiski un neiesakāmi - ko arī apstiprina Zenecas noliegšana vairākās valstīs attiecīgajai vecuma grupai. Un tomēr fizers - kontinentālās Eiropas vakcīnu faktiski monopolists - tagad spiež arī uz piecgadnieku vakcinaciju utt.

Bet šis viss ir skaidrs pat kapracim un sētniekam. Jautājums - kāpēc jautājumus neuzdod mūsu tik ļoti gudrie, ārzemēs skolotie, atvērtie, jaunie un empātiskie prāti?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 25th, 2021 - 08:02 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Es tik tālu nebiju aizdomājusies, bet mortifyingly.. jā. Jo bērniņš pieteicās Janvārī, kad vakcīnu vēl nerekomendēja grūtniecēm, jo tikko bija sākusies vakcinēšana, bet tad jau ap Maiju vai Jūniju sāka rekomendēt. Sanāk ka viņi datus (mass trialed) par ietekmi uz grūtniecību, kas ir 9 mēneši, savāca pāris mēnešu laikā.... Tāda atieksme ir tomēr pretty much haļava.

Neuzdod, jo vismaz daļēji imho cilvekiem vienkārši gribas iederēties / bail neiederēties, pat intelektuālajiem.. kā vienmēr viss ir ļoti vienkārši un banāli pat. Ir neērti izvērtēt lietas, kas nesaskan ar autoritāšu paudumiem. Pagaidām dziļāku ieskatu nerodu.
(Reply) (Parent) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on November 25th, 2021 - 06:02 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
labāk palasi Sciens Of Mom, tur ir EBM pieeja, jo:

https://calmatters.org/health/2021/02/conspiracy-theory-doctor-surrenders-medical-license/

/nedrīkst aizmirst, ka salīdzinot sliktās vakcīnas pretī ir jāņem nevis sterilā eko vidē dzīvojošs 100% vesels cilvēciņš, bet slimība. un palasot arī par tām, varbūt būs skaidrāks, kādēļ mēs vakcinējam gandrīz 100% visus bērnus, pret vīrusu, kas ir letāls tikai ap 1% saslimšanas gadījumu (poliomielīts) piemēram. īpaši šobrīd, kad arī jebkurš publiski var izlasīt pētījumus par to, ka pat 15 gadus pēc pārslimošanas ar kādu no MMR vakcīnas sastāvā esošajiem vīrusiem, ir letāli meningītu vai enfcefalītu gadījumi. un tie ir laboratoriski pierādīti ar pēcnāves autopsiju un nebūt ne tā, ka vienam no miljarda un ārkārtas gadījumos
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 06:06 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Polio nav tas pats, kas Covid, un polio vakcīnas darbojas, bet esošās covid vakcīnas ir cauras, kādēļ ir jābūt divtik uzmanīgam ilgtermiņā: https://www.nature.com/articles/s41579-020-0358-3 ; https://www.healthline.com/health-news/leaky-vaccines-can-produce-stronger-versions-of-viruses-072715
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on November 25th, 2021 - 09:01 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Es zinu, kāda ir atšķirība starp šiem vīrusiem un šo vīrusu dzimtām, ja tu zinātu un to izprastu, tev nebūtu tik daudz baiļu par to, kādēļ tās vakcīnas ir tādas, kādas tās ir
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 09:10 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Es arī zinu atšķirību starp vīrusiem un vakcīnām, tāpēc nesaprotu, kāpēc dažu paniskās bailes no vīrusa viņiem liek mesties tādu vakcīnu un kaktu ekspertu rokās, kuri ir "tādi, kādi ir".
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on November 25th, 2021 - 09:26 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Ko tad kul salmus? Infektoloģija tevi gaida!

Nu jau turklāt ir arī gana daudz datu un pētījumu un metapētījumu par garo kovidu. Vīrusa ietekmi uz auglību un augli mēs redzam jau šobrīd, gada-pusotra laikā esam pietiekoši daudz datu ievākuši
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 09:33 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Kovids ir ar mums kopā nedaudz ilgāk kā vakcīnas, tāpēc nav jābrīnās par datiem. Tagad sāk arī uzkrāties reālie dati par vakcīnām, nu tad skatīsimies, kāds beigās būs quid pro quo (es stāvu dabiskās imunitātes karsēju pusē). Vienīgais, būtu jājautā, kāpēc cilvēki jāspiež piedalīties eksperimentālā pasākumā pret savu gribu - un vēl to nosaukt par "cilvēkmīlestību" vai "solidaritāti."
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on November 25th, 2021 - 09:30 pm
ликбез
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on November 26th, 2021 - 05:05 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Es domāju, ka minimālu smagu saslimšanu risku (mūsdienās medicīne ārstē visas šīs slimības efektīgi, plus vājā formā šīs slimības padara cilvēku immūnsistēmu stipru) nostādot pret teju garantētām veselības problēmām, ko izraisa vakcīnu lādiņš (Amerikā piem. 70 dozas bērniem līdz 18) nedabiski apejot immūnsistēmas dabisko ķēdi un liekot ķermeņa antibodies uzbrukt pašam sev, un izjaucot immūnsistēmas balansu ilgtermiņā, ir neracionāli/vājprāts izvēlēties otro.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on November 25th, 2021 - 07:09 pm
coronas vakcīnas fīčas
"..it's more like a drug"

https://youtu.be/lraR1R_Imi8?t=902
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on November 25th, 2021 - 05:13 pm
Re: Paskaties uz skaitļiem
Bet paldies par studies and links!
(Reply) (Parent) (Link)