26 May 2021 @ 08:31 am
Why I don't trust science.  
Tipisks NHS. Izprasa tev simts ar simptomiem nesaistītus jautājumus, states the obvious, pasaka ka neko nezina un ka kāds cits pazvanīs, kāds cits nepazvana, so you're left with popping harmful pills that give you more side effects than initial symptoms. It literally feels like speaking to a glitchy robot, whose very best is to mess you up worse.

Es nespēju noticēt, ka cilvēki kas sevi sauc par ārstiem var būt in such deep bad faith, lack any resemblance of insight, so uncaring, and monumentally disconnected from actual job they are supposed to be doing. Ja tev nerūp pacients, tad atrodi citu profesiju.

Bļēēērgh, ranty ranty angry mud much bads.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on May 26th, 2021 - 02:26 pm
Es pieņemu, ka varbūt pati sev to izraisīju (jo es tiešām dramatiski neveselīgi dzīvoju) un pati uzlaboju. Jo man ģimenē nav hypo ģenētikas. Tā ka ja R ir hypo gēni, tad varbūt nepietiek ar hipijīgu dzīvesveidu vien. Ēšana is a big deal, jo kā jau zināms, visādos processed foods, tās piedevas ilgtoši lietojot darbojas kā visādi neirotoksīni un tamlīdzīgi. Bet es pilnībā saprotu, ka ēšanas ieradumus mainīt ir teju visgrūtākais. Būtībā jau tos hormonus lietot nav nekas traģisks, jo viņi ir tik tuvu un līdzīgi dabiskajiem. Un es saprotu cilvēkus, kam nav laika vai enerģijas dzīvot izteikti superveselīgi, tas bezmazvai ir kā hobijs.

Mani toreiz kad saslimu motivēja tas, ka man sāka baigi krist mati. Es reāli pārbijos un biju gatava uz VISU, tāpēc arī nebija grūti atmest sliktus ēdienus un pārējās zarazas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on May 26th, 2021 - 02:51 pm
jā, tas varētu būt mega scary, ja mati krīt!
(Reply) (Parent) (Link)