26 May 2021 @ 08:31 am
Why I don't trust science.  
Tipisks NHS. Izprasa tev simts ar simptomiem nesaistītus jautājumus, states the obvious, pasaka ka neko nezina un ka kāds cits pazvanīs, kāds cits nepazvana, so you're left with popping harmful pills that give you more side effects than initial symptoms. It literally feels like speaking to a glitchy robot, whose very best is to mess you up worse.

Es nespēju noticēt, ka cilvēki kas sevi sauc par ārstiem var būt in such deep bad faith, lack any resemblance of insight, so uncaring, and monumentally disconnected from actual job they are supposed to be doing. Ja tev nerūp pacients, tad atrodi citu profesiju.

Bļēēērgh, ranty ranty angry mud much bads.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on May 26th, 2021 - 01:22 pm
Fair enough. Vnk kāda jēga tad vērsties pie ārsta ar konkrētiem jautājumiem, ja ārstu darbs nav atbildēt konkrētus medicīniskus jautājumus. It sevišķi, ja paši ārsti saka, nelasiet Gūgli, zvaniet mums. Tas ir neloģiski un kaitnieciski.

Plus, mans vienīģais rūpests bija vai turpināt vai neturpināt dzert zāles, kas paredzētas manai problēmai. So tagad man tas ir jāizlemj pašai, jo ārstam viedokļa nebija. Which I guess is also fair enough.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
extranjero[info]extranjero on May 26th, 2021 - 01:28 pm
Tā nekad nav problēma, ja pacienti iedziļinās savās problēmās vai meklē par tām internetā. Tas pat būtu jādara. Un to pašu es sagaidītu arī no ārstiem, lai lieto google, ja kaut ko nezina.

Tieši to es arī iedomājos – ārsts varbūt redzēja, ka tu pietiekami labi izproti savu zāļu iedarbību un blakusefektus, ka neviens labāk par tevi vairs nevar izlemt, vai tev ir jēga turpināt tās lietot vai pārtraukt.
(Reply) (Parent) (Link)