12 January 2021 @ 10:01 am
 
Cik labi būtu iegūt absolūtu pārliecību no Dieva. Zināt kaut ko savā sirdī un būt par to pārliecinātai. Spēt uzticēties, ka manas intuīcijas ir īstas un apziņa ceļas no avota.

Bet es ticu, ka tā neesamība ir vēl lielāka Dieviņa dāvana man.
 
 
( Post a new comment )
gnidrologs[info]gnidrologs on January 15th, 2021 - 12:29 am
Es dzirdējis, ka Sātana lielākais trumpis ir spējā apmānīt cilvēci, ka viņa nav? Tieši šaubu iedēstīšana par pašām elementārākajām pamata lietām ir viņa agenda. "Vai labai patiesībā ir labi un vai vispār ir tāda lieta kā labais un ļaunais?" Šāda tipa tēzes ir tās, kas tiek lietotas lai korumpētu un demoralizētu sabiedrības. Kombinācijā ar hiperindividuālisma propagandu, kas noliedz cilvēkiem iespēju gūt zināšanas no vecākiem un gudrākiem cilvēkiem savā saimē, tas noved pie jebkādu vērtību erozijas. Nav pat svarīgi vai attiecīgās vērtības ir labas. Pats fakts, ka tiek noliegts pieņēmums par to, ka kaut kas ir vērtība, ir inde.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 15th, 2021 - 02:02 am
Bet tas jau ir pashsaprotami un par to es sen jau vairs neuztraucos. Es domaaju, ka katrs cilveeks, kursh kaut cik tiecas uz autentiskumu zina kas ir labs un kas slikts, un cik veertiibas ir svariigas. Tieshi taa kaa tu raksti.

Mana nezinja ir par to kuri cilveeki (iznjemot mani lol) arii to speej atshkjirt. Un kaada ir adekvaata attieksme pret tiem kas nespeej.
(Reply) (Parent) (Link)